Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології кондитерського виробу «Макарон» з впровадженням її на проєктованому підприємстві в м. Київ(2024) Давидюк, Юлія ВасилівнаДокумент Дослідження можливості заміни продуктів тваринного походження на рослинні інгредієнти в технології чізкейків для веганського харчування(2024) Кубрякова, Вікторія ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства(2024) Вархол, Вероніка ОлегівнаДокумент Розробка технології фітоекстрактів для виробництва кулінарної продукції(2024) Ворона, Юлія ВалеріївнаДокумент Документ Проєкт виробництва булочних виробів оздоровчого призначення, збагачених екстрактом стевії(2023) Картиннік, Жасмін-Лоліта ОлександрівнаДокумент Розроблення технології солодких страв зниженої калорійності для кафе загального типу(2023) Марцинюк, Марія ДмитрівнаДокумент Виробництво маргаринової продукції підвищеної біологічної цінності у цеху потужністю 70 т за добу(2022) Танчик, Ренат СергійовичДокумент Дослідження технології підготовки води у виробництві безалкогольних напоїв на основі рослинної сировини(2021) Мисюк, Олексій Миколайович