Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження охолодження сухарних виробів та розроблення вакуумного охолоджувача продуктивністю 120 кг/ год(2024) Різник, Роман ВолодимировичДокумент Документ Розроблення апарату для вакуумно-випарного охолодження хліба українського для тунельної печі площею поду 50 м2(2022) Перчина, Богдан ОлександровичДокумент Розширення асортименту варених ковбас подовженого терміну зберігання(2022) Марков, Владислав ТарасовичДокумент Розроблення апарату для охолодження круглого хліба в умовах розрідження для тунельної печі площею поду 50м2(2022) Лукомський, Дмитро АндрійовичДокумент Дослідження процесу охолодження галет та розроблення обладнання(2021) Стовбуха, Ігор Андрійович