Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології страв з м’яса птиці з додаванням молочної та рослинної сировини(2024) Яремчук, Катерина ОлександрівнаДокумент Проєкт виробництва кисломолочного сиру, збагаченого пюре з гарбуза та апельсиновими вичавками(2023) Гаврилюк, Олександр МиколайовичДокумент Документ Розроблення проектів рецептур чіабати з нетрадиційною сировиною з впровадженням їх в проекті хлібозаводу в м. Кременчук Полтавської області(2022) Грабовський, Владислав ДмитровичДокумент Документ Документ Удосконалення рецептури та технології морозива вершкового оздоровчої дії, збагаченого антиоксидантами(2021) Давиденко, Валерія Григорівна