Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології здобного пісочно-виїмного печива з амарантовим борошном використанням суміші пророслих зерен і полідекстрози(2024) Опалатенко, Діна ВадимівнаДокумент Розширення асортименту страв із сільськогосподарської птиці для молодіжного кафе(2023) Бранець, Наталія ІгорівнаДокумент Впровадження в меню сніданків страв дитячого харчування для кафе сімейного типу(2023) Бойчин, Іван МиколайовичДокумент Розроблення технології десертних страв зниженої енергетичної цінності для спеціалізованого кафе(2022) Сокол, Аліна Олегівна