Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості організації виробництва страв з риби у ресторані оздоровчого готелю в м. Чернігів(2024) Коржос, Катерина СергіївнаДокумент Особливості організації виробництва ферментованих напоїв у ресторані готелю у Печерському районі м. Києва(2024) Сахновський, Владислав ВалерійовичДокумент Вдосконалення маркетингової діяльності закладу ресторанного господарства(2024) Кущик, Анна ОлександрівнаДокумент Управління продовольчим i матеріально-технічним постачанням та можливості підвищення його ефективності в закладах ресторанного господарства(2023) Винник, Нікіта ВладиславовичДокумент Удосконалення процесу обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства(2023) Козаченко, Ольга МихайлівнаДокумент Розширення асортименту вегетаріанських страв для спеціалізованого кафе(2023) Гавлюк, Валентина ПетрівнаДокумент Удосконалення технології десертів зниженої калорійності для ресторану першого класу(2022) Хваль, Максим ІвановичДокумент Удосконалення технології страв японської кухні для спеціалізованого ресторану(2022) Кріпкий, Андрій ОлександровичДокумент Розширення асортименту страв із птиці в м’ясному ресторані(2022) Гранат, Денис Сергійович