Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології страв з м’яса для кафе загального типу(2024) Олексієнко, Олена ВікторівнаДокумент Розроблення технології салатів і вінегретів з метою розширення асортименту для кафе загального типу(2024) Ільченко, Дмитро ОлеговичДокумент Удосконалення технології десертних страв для кафе загального типу(2024) Помогаєва, Каріна ЕдуардівнаДокумент Удосконалення технології солодких збивних страв-мусів для кафе загального типу(2023) Бондар, Дар'я ОлегівнаДокумент Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного для кафе загального типу(2023) Сінькевич, Анастасія РоманівнаДокумент Аналіз сучасних способів подавання і оформлення основних страв в кафе загального типу(2023) Білинець, Христина ІгорівнаДокумент Розширення асортименту салатів та вінегретів для кафе загального типу(2022) Бойко, Ганна СергіївнаДокумент Удосконалення технології солодких жельованих страв для кафе загального типу(2022) Волощенко, Павло ГеннадійовичДокумент Удосконалення технології десерту для кафе загального типу в м. Вишгород Київської області(2021) Єришева, Валерія Русланівна