Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 5,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесу охмелення пивного сусла(2024) Ціцяла, Андрій МихайловичДокумент Обґрунтування і вибір раціональної технології охмелення пивного сусла(2023) Максян, Альона ГригорівнаДокумент Документ Проект варильного відділення пивзаводу 6 млн. дал пива на рік з впровадженням інноваційного устаткування і режимів затирання зернопродуктів(2022) Пивоваренко, Артем ЮрійовичДокумент Проект варильного відділення пивоварного заводу потужністю 10 млн дал з інтенсифікацією процесів кип’ятіння сусла з хмелем(2022) Калафат, Олександр СергійовичДокумент Обґрунтування і вибір режимів охмелення із забезпеченням підвищеного вмісту ароматичних речовин хмелю в пиві(2022) Козловська, Наталія ЯрославівнаДокумент Дослідження процесу приготування пивного сусла в апаратах з різним конструкційним виконанням системи нагріву(2021) Терезюк, Віталій МиколайовичДокумент Дослідження роботи та модернізація сусловарильного апарату з разовим засипом 10300 кг/год(2021) Сорока, Вадим СергійовичДокумент Обґрунтування та вибір хмелепродуктів і сортів хмелю для ефективного холодного охмелення пива(2021) Мялковська, Олена Володимирівна