Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
31 результатів
Результати пошуку
Документ Одержання біомаси Streptococcus thermophilus для виробництва сметани(2023) Бойко, Валерія ЯрославівнаДокумент Можливості використання стратегії диверсифікації в сучасних умовах(2023) Адаменко, Владислав ВікторовичДокумент Проєкт цеху по виробництву кисломолочних продуктів резервуарним способом потужністю 88 тон переробки молока за добу(2023) Скічко, Лілія ІгорівнаДокумент Проєкт незбираномолочного цеху з організацією дієтдільниці потужністю 46 тон переробки молока за зміну(2023) Площинська, Анастасія МихайлівнаДокумент Документ Проєкт цеху по виробництву незбираномолочних продуктів потужністю 80 т переробки молока за зміну(2023) Чижук, Дмитро СергійовичДокумент Методичні підходи до формування системи ризик-менеджменту на підприємстві харчової промисловості(2023) Захарченко, Іван СергійовичДокумент Підвищення ефективності системи управління підприємством(2023) Лутава, Ярослав Леонідович