Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології овочевих страв із використанням нетрадиційної сировини для кафе загального типу(2024) Бондаренко, Артем ВолодимировичДокумент Розробка технології борошняної страви – млинчиків для дієтичного харчування(2024) Землянчук, Андрій МиколайовичДокумент Удосконалення технології фітоджемів з композицією прянощів для виведення з дисбалансу Пітта-доша(2021) Коваленко, Ольга ПетрівнаДокумент Удосконалення технології приготування затору з використанням ферментних препаратів(2021) Кишко, Валерія Андріївна