Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Розширення асортименту паштетів для ресторану першого класу(2023) Денисенко, Микола ПетровичДокумент Організація виробництва та проект ковбасного цеху у ТОВ «Прилуцький птахокомбінат», з впровадженням асортименту паштетів(2023) Мороз, Дар'я ОлександрівнаДокумент Організація виробництва та проект ковбасного цеху у м. Бровари, з впровадженням виробництва паштетів(2023) Лисянська, Єлизавета ВікторівнаДокумент Впровадження виробництва консервів паштетної групи у консервному цеху в м. Чернівці(2023) Лилик, Ганна ІванівнаДокумент Документ Проект ковбасного цеху потужністю 16,2 виробів за зміну та впровадження виробництва паштетів(2022) Повх, Ілля ВолодимировичДокумент Розширення асортименту та удосконалення технології паштетів з нетрадиційної сировини(2021) Селезньова, Ольга Ілгарівна