Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
33 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Розроблення системи управління безпечністю виробництва хлібного квасу для ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» за стандартом IFS FOOD(2024) Чечуга, Анна ВікторівнаДокумент Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси варено-копченої для оператора ринку ТОВ «М’ясовита»(2023) Кравчук, Софія ЛеонтіївнаДокумент Удосконалення системи НАССР виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для ПрАТ «Оболонь» за ДСТУ ISO 22000:2019(2023) Кумер, Ірина СлавкоївнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2022) Замниборщ, Олександр АндрійовичДокумент Документ Розроблення системи управління безпечністю виробництва торту «Сметанник» для оператора ринку ТОВ «Ла Тарта»(2022) Свинтак, Валерія ОлегівнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва молока сухого знежирено «Екстра» на ПАТ «Яготинський маслозавод»(2022) Музичук, Анастасія Миколаївна