Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження технологій ферментованих злаків(2024) Цюкало, Віталій ВасильовичДокумент Удосконалення технології отримання фруктово-овочевого соку, ферментованого квітковим медом(2024) Завалкевич, Надія ВіталіївнаДокумент Проект відділення ферментації пивзаводу потужністю 11 млн дал пива на рік з впровадженням способів мінімізації вмісту діацетилу в пиві(2023) Гаврилюк, Андрій ВолодимировичДокумент Розроблення технології ферментованого напою на чайній основі із застосуванням Medusomyces gisevii(2023) Покинтелиця, Андрій ВолодимировичДокумент Розроблення технології ферментованих напоїв з використанням молочної сироватки(2023) Ніколаєва, Марія СергіївнаДокумент Розроблення технології ферментованих напоїв з використанням овочевої сировини(2023) Кондратенко, Катерина ВалеріївнаДокумент Біосинтез блеоміцину Streptomyces mobaraensis(2022) Дзядук, Дмитро АнатолійовичДокумент Наукове обгрунтування використання колагеновмісних бiлкових наповнювачiв у технологiї посiчених напiвфабрикатiв(2022) Горiшнiй, Павло ОлеговичДокумент Одержання ліпази культивуванням Rhizopus japonicus(2021) Бондарук, Дарія Володимирівна