Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Пpоект будiвництвa фруктового цеху на ПАТ «Білоцеpківський консеpвний завод»(2024) Барановський, Дмитро ГеннадійовичДокумент Проект будівництва цеху виробництва консервів для дитячого харчування(2023) Пащенко, Ліка ВадимівнаДокумент Шляхи використання плодово-ягідних соків в технологіях харчових продуктів(2022) Горбач, Роман СергійовичДокумент Дослідження способу виробництва пастили радіопротекторної дії збагаченого мінерального складу(2021) Межубовський, Олександр МихайловичДокумент Проєкт виробництва йогурту, збагаченого пюре із чорної смородини та мигдалем(2021) Коваленко, Олександра СергіївнаДокумент Удосконалення способу виробництва солодкого десерту на основі кисломолочного сиру, збагаченого порошками чорниці та смородини(2021) Тягній, Владислав ЮрійовичДокумент Реконструкція ПрАТ «Луцьк Фудз», м. Луцьк з будівництвом нового фруктового цеху(2020) Горбач, Роман Сергійович