Перегляд за Автор "Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 20 з 51
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Альтернативні способи приготування фонданів(2014) Гавриш, Андрій Володимирович; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава ОлегівнаПроведені дослідження вибору альтернативного способу приготування фондану. Investigations of choosing an alternative method for preparing fondant.Документ Використання поверхнево-активних речовин в гарячих солодких стравах(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПроведені дослідження вибору оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення. The investigation for choosing the optimal surface active substances for fondants special purpose .Документ Вплив персоналізації послуг на світову індустрію гостинності(2019) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бортнічук, Олег ВікторовичДосліджено технологію персоналізації даних в сучасних готелях. Встановлені функціональні можливості, що сприяють підвищенню ефективності діяльності готельних підприємств, зниженню витрат, покращенню рівня обслуговування. The technology of data personalization in modern hotels was investigated. Functional capabilities that contribute to improving the efficiency of hotel enterprises, reducing costs, and improving the level of service have been established.Документ Гарячі солодкі страви спеціального призначення(2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаСьогодення диктує нагальне питання з можливості поєднання якісного оздоровчого харчування в умовах реалій закладів ресторанного господарства, у яких відсутній широкий асортимент страв, систем спеціального призначення (для людей, які потребують особливого раціону харчування). Present dictates the urgent question of how to match food quality in terms of health institutions realities restaurant business, which is not a wide range of dishes of special purpose (for people who need a special diet).Документ Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства(2013) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаУ статті представлено результати практичних досліджень техніки сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє охарактеризувати основні переваги цього напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства.Документ Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезії(2018) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна ІванівнаДосліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезії. The adhesion properties of gluten-free fondants with the addition of surfactant have been investigated, and the influence of different materials on the adhesion indices have been found.Документ Екологічні харчові продукти з використанням безвідходних технологій упаковки(2014) Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаПроаналізовано закордонні досягнення в сфері розроблення екологічних продуктів.Документ Експерименти з їжею і науковий підхід(2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПредставлено наукові досягнення щодо створення та оформлення інноваційних страв у світі.Документ Закордонний досвід та перспективи використання технології їстівної упаковки для йогуртів(2014) Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаТехнології безвідходного виробництва на сьогодні активно починають впроваджувати по всьому світу у зв'язку зі стрімким погіршенням екологічної ситуації. Одна справа, коли використану упаковку можна викинути і переробити для повторного використання, і зовсім інше, коли упаковка відсутня.Документ Значення солі в раціональному харчуванні людини і її альтернативні види, що використовуються в сучасній кухні(2013) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаРозглянуто альтернативні види солі для забезпечення раціонального харчування населення у закладах ресторанного господарства.Документ Значення філософії Платона(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Кітов, Микола ГригоровичПроаналізовано філософські досягнення Платона та їх вплив на подальший розвиток філософії.Документ Коричневий цукор − різновиди і способи застосування(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаРозглянуто асортимент та практичний світовий досвід використання коричневого цукру в технології. Reviewed the range and world experience of practical use of brown sugar in technology.Документ Молекулярні технології в сучасних умовах ресторанного господарства(2012) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаРозглянуто молекулярні технології, які змінюють всі традиційні уявлення про зовнішній вигляд та подачу кулінарних страв та виробів. Molecular technologies that alter all the traditional idea of the appearance and presentstion of culinary dishes and products have been viewed.Документ Неймінг в ресторанному бізнесі(2014) Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаПроаналізовано закордонний досвід неймінгу закладів ресторанного господарства. Analyzed foreign experience of naming institutions restaurant industry.Документ Нові технології в ресторанному бізнесі(2014) Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаСвіт майбутнього безперечно пов'язаний із розвитком та застосуванням технологій. А майбутнє ресторанного бізнесу за високотехнологічними ресторанами. Відвідування цих закладів може перетворитися на цікавий і видовищний захід, в якому клієнти приймають безпосередню участь. World Future undoubtedly associated with the development and use of technologies. A restaurant business for future high-tech restaurants. Visiting these institutions could become an interesting and entertaining event in which clients are involved.Документ Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПодано результати практичних досліджень з обґрунтування рецептурного складу під час виготовлення фонданів спеціального призначення як нової гарячої солодкої страви, що дозволяє розширити асортимент страв для окремих верств населення у закладах ресторанного господарства. This article is dedicated to the research and to argument of selection of raw materials for fondans, for special purposes. A significant segment of products presented as hot desserts, are in high demand and popularity among different age groups. This leads to the further development of improvement the technological process production of recipe compositions using mathematical modeling. Diversification of raw materials for fondant will improve or modify the organoleptic quality indicators of the dessert, such as taste, flavour, color, appearance and perfect the nutritional and biological value of dessert. Therefore, it is reasonable to conduct the experimental research and develop the technical documentation for new types of fondant desserts with alternative raw materials.Документ Один з напрямів досліджень молекулярної гастрономії(2012) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаПредставлено результати теоретичних досліджень сферифікації як перспективного напрямку молекулярної гастрономії. The results of theoretical researches of spherification as prospective direction of molecular gastronomy are presented.Документ Органолептична оцінка якості фонданів спеціального призначення(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Губенко, Станіслава ОлегівнаПроведена оцінка якості фонданів за органолептичними показниками та визначено оптимальну композицію. The evaluation of the quality fondants organoleptic and determined the optimal composition.Документ Органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаДосліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення Studied organoleptic and physical and chemical indicators of the quality of fondans for special purposeДокумент Особливості рецептурного складу фонданів(2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна ІванівнаЗа результатами досліджень підібрано рецептурних склад фонданів спеціального призначення. By the results of researches was chosen the recipe composition of fondans for special purpose.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »