Перегляд за Автор "Дочинець, Інга Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 20 з 58
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ SMART CONTROL – інновації управління готельним номером через смартфон(2016) Дубко, Андрій Вікторович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Дочинець, Інга ВікторівнаВ даній статті розглянуто інноваційні системи комп’ютерного управління готельними номера за принципом розумного будинку – «Smart House» , приведено приклади систем, що вже використовуються за кордоном. Проаналізовано позитивний вплив впровадження даної інновації в готелі, що будуються. Приведені переваги управління як з точки зору менеджменту готелю, так і з якості надання послуг для постояльців.Документ Аналіз основних програмних продуктів з автоматизації роботи готелів(2019) Дочинець, Інга ВікторівнаПроведено аналіз та перспективи застосування новітніх технологій та провадження автоматизованих систем в готельне господарство. The analysis and prospects of application of the latest technologies and implementation of automated systems in the hotel industry were conductedДокумент Безпека харчових продуктів в Україні(2017) Дочинець, Інга ВікторівнаЗастосування системи для управління безпечністю харчових продуктів та захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. The application of a system for managing the safety of food products and protecting consumers from the dangers that may accompany food products.Документ Використання плодів бузини чорної в стравах української кухні(2023) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано доцільність використання плодів чорної бузини у харчовій промисловості, завдяки її цілющим та смаковим якостям, з неї можна приготувати багато корисних і смачних українських страв з високою біологічною та харчовою цінністю, які так необхідні для покращення раціону харчування людиниДокумент Гостинність, як психологічний аспект обслуговування туристів(2019) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано, як психологічні аспекти впливають на обслуговування туристів. Сharacterized how psychological aspects affect the service of tourists.Документ Готель в сучасному світі(2018) Дочинець, Інга ВікторівнаПроведена характеристика готелів в світі та Україні. Characterization of hotels in the world and Ukraine has been carried out.Документ Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів(2017) Павлюченко, Олена Станіславівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Машовець, Михайло ЮрійовичПроведені дослідження щодо виробництва кексів, збагачених сироватковими білками. Research has been conducted on the production of cakes enriched with whey proteins.Документ Екологічні готелі - підприємства готельної індустрії(2019) Дочинець, Інга ВікторівнаПроведено характеристику та переваги відпочинку в екологічних готелях. Сharacteristics and benefits of recreation in ecological hotels were conductedДокумент Загальна характеристика листкового тіста(2017) Дочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаПроведена характеристика листкового тіста.Проведена характеристика слоеного теста.Сonducted characteristic puff pastry.Документ Застосування інформаційних систем управління готелем(2018) Дочинець, Інга ВікторівнаПроведено характеристику та переваги використання інформаційних систем в управлінні готелем. Проведено характеристику и преимущества использования информационных систем в управлении отелем. Сharacteristics and advantages of using information systems in hotel management were conducted.Документ Збагачення борошняних кондитерських виробів функціональними інгредієнтами(2019) Іщенко, Тетяна Іванівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Скрибченко, Анастасія ВікторівнаОбґрунтовано використання пшеничних висівок у якості функціонального інгредієнта, який збагачує страву «Бананові мафіни» харчовими волокнами.Документ Збагачення корисними нутрієнтами виробів з листкового тіста(2017) Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Савчук, О. О.У статті йде мова про збагачення борошняних кулінарних та кондитерських виробів (листкових) дієтичними добавками (нутрієнтами). Наведено результати досліджень впливу низькотемпературної обробки на життєдіяльність дріжджів у тісті, розробка технології прісного листкового напівфабрикату з використанням молочної сироватки, заміна введення житнього, гречаного борошна в рецептуру листкових виробів, використання маргарину для листкового тіста. Поліпшення органолептичних та фізико-хімічних показників, покращення і збереження реологічних характеристик, вдосконалення технології за рахунок харчових добавок антиоксидантної дії у вигляді порошків сухих ягід обліпихи, калини та глоду.Документ Збагачення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів(2017) Дочинець, Інга ВікторівнаРозробка продуктів, які мають комбінований склад, створення яких дозволяє удосконалити сировину тваринного походження, забезпечуючи при цьому населення повноцінним білковим харчуванням.Документ Значення корпоративної культури в закладах готельно-ресторанного господарства(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано абстрактивність положення корпоративної культури: співдружність колективу навколо спільних надбань, колективних завдань при вирішенні важливих питань і надання неперевершеного сервісу та створення власної манери спілкування зі споживачами послуг гостинності і має певну систему організації, яка підкреслює її індивідуальність і неповторністьДокумент Зниження калорійності продуктів за рахунок використання мальтодекстринів(2015) Дочинець, Інга Вікторівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина ЛьвівнаДокумент Кемпінг в Україні(2018) Дочинець, Інга ВікторівнаПроведено характеристику, переваги та наведено місце розташування бази відпочинку кемпінгу в Україні. The characteristics, advantages and the location of the camping grounds in Ukraine are given.Документ Концепція zero-waste в сфері готельного та ресторанного бізнесу(2023) Дочинець, Інга Вікторівна; Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаОбґрунтовано всі необхідні чинники, які б забезпечували високий рівень розвитку екологізації готельного та ресторанного бізнесу, наведено комплекс заходів, якими мають забезпечуватися екологічні нормиДокумент Крафтові напої як сервісна інновація в готельному та туристичному бізнесі(2024) Пушка, Ольга Сергіївна; Різник, Анастасія Олександрівна; Дочинець, Інга ВікторівнаПроаналізовано сучасний стан, значення та перспективи розвитку готельного та туристичного бізнесу в Україні та світі. Розглянуто поняття крафтові продукти та напої як складову туризму, передумови появи крафтових виробництв, переваги та перспективи їх розвитку. Наведено характеристику вин, гастрономічних турів та винних регіонів України. Показано взаємозв’язок крафтових напоїв з індустрією гостинності та туризмуДокумент Культура харчування та її вплив на здоров’я людини(2018) Дочинець, Інга ВікторівнаРозглянуто вплив їжі на людину, формування культури харчування, правильність споживання їжі. Іnfluence of food on a person, the formation of a culture of nutrition, the correctness of consumption of food is considered.Документ Лікувально-оздоровчий туризм на Україні(2018) Дочинець, Інга ВікторівнаВдосконалення санаторно-курортного комплексу найпріоритетнішими напрямками розвитку туризму. Improvement of sanatorium-resort complex the most priority directions of tourism development.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »