Перегляд за Автор "Лісовенко, Олексій Тимофійович"
Зараз показуємо 1 - 15 з 15
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Борошняне тісто як приклад складного тіла(2006) Доломакін, Юрій Юрійович; Лісовенко, Олексій ТимофійовичВ роботі зроблений аналіз робіт для опису поведінки борошняного тіста або якісного відтворювання його реологічної поведінки. The paper made analysis of studies to describe the behavior of the flour or dough quality reproduction of its rheological behavior.Документ Визначення руху робочої маси в камері тістомісильної машини періодичної дії(2002) Доломакін, Юрій Юрійович; Лісовенко, Олексій ТимофійовичЗапропонована методика дозволяє відкоригувати обриси робочої камери і місильних лопатей, ліквідувати застійні зони та вирівняти інтенсивність перемішування в робочій камері тістомісильної машини. The proposed technique allows to correct the contours of the working chamber and kneading blades, eliminate dead zones and align the intensity of mixing in the chamber kneading machine.Документ Використання методу електроаналогії для дослідження кінетики коефіцієнта теплопровідності тіста-хліба в процесі випікання(1972) Дущенко, Віктор Павлович; Буляндра, Олексій Федорович; Лісовенко, Олексій Тимофійович; Вербицький, Борис Ілліч; Тарапов, В. А.У комплексі технологічних задач внутрішнього теплоперенесення при різних гідротермічних процесах обробки харчових продуктів важливу роль відіграє аналіз пошарового вимірювання ефективних коефіцієнтів теплопровідності . Така інформація становить значний практичний (з метою спрямованого регулювання технологічного процесу) і теоретичний інтерес для аналізу механізму внутрішнього теплоперенесення. In the complex technological challenges of internal heat transfer at different hydrothermal processes food processing plays an important role layering analysis of measurement of effective thermal conductivity. Such information is of considerable practical (for directional control of the process) and theoretical interest for the analysis of internal mechanism of heat transfer.Документ Відпрацювання раціонального режиму в робочій камері тістомісильної машини з метою оптимізації робочого процесу і якості тіста(2001) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Стадник, Ігор Ярославович; Доломакін, Юрій ЮрійовичРозроблено модель машини з прозорими стінками яка дозволяє фіксувати траєкторії руху частинок в процесі замішування. Відпрацьовано на рідинних середовищах три типи робочих органів. Developed a model the machine with transparent walls which allows fixing the trajectory of motion of particles in the process of mixing. Three types of workers worked through on liquid media.Документ Класифікація методів формування харчових продуктів і обладнання для проведення процесів формування(2007) Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Пушанко, Микола Миколайович; Орлов, Леонід Олексійович; Українець, Анатолій Іванович; Лісовенко, Олексій Тимофійович; Таран, Віталій Михайлович; Гуцалюк, Валерій Михайлович; Яровий, Володимир Леонідович; Литовченко, Ігор Миколайович; Парахоня, Андрій МиколайовичРозглянуто теоретичні основи технологічних процесів в переробній і харчовій галузі. Приводиться призначення, будова, принцип дії та та основні розрахункові залежності типового технологічного обладнання, згрупованого за технологічними ознаками.Документ Оптимальні параметри робочого органу тістомісильної машини(2007) Доломакін, Юрій Юрійович; Лісовенко, Олексій ТимофійовичЗапропонована конструкція робочих органів тістомісильної машини для високоякісного перемішування і пластикації компонентів тіста по всьому об’єму робочої камери. Design of the working bodies of kneading machine for high-quality mixing and kneading the dough components throughout the volume of the working chamber.Документ Розвиток конструктивних схем для безлопатевого замішування(2012) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Стадник, Ігор ЯрославовичВисокі вимоги до якості замішування обумовлюють труднощі вибору ефективного технологічного процесу і устаткування. Тому створення умов для інтенсифікації процесів замішування тіста, застосування ефективних механічних методів дії на компоненти, ліквідація непродуктивної праці, тобто створення ресурсозберігаючих технологій замішування компонентів є однією з важливих завдань розвитку і вдосконалення технологічних процесів і тістомісильних машин в хлібопекарській галузі. Проте в сучасний період ринкових стосунків процес інтенсивного замішування тіста став серйозною перешкодою в створенні нових технологічних процесів його приготування. High demands on the quality of mixing determine the difficulty of choosing an effective technological process and equipment. Therefore, the creation of conditions for the intensification of the processes of kneading, applying the effective mechanical methods of influence on the components, the elimination of unproductive labour, i.e. the creation of resource-saving technologies of mixing of the components is an important task of development and improvement of technological processes and mixers in the baking industry. However, in the current period of market relations, the process of intensive kneading became a serious obstacle in the creation of new technological processes of its preparation.Документ Створення сучасної експериментальної установки тістомісильної машини і її математичної моделі(2001) Стадник, Ігор Ярославович; Доломакін, Юрій Юрійович; Лісовенко, Олексій ТимофійовичСтворена експериментальна установка дозволяє виділити робочі зони та ефективність роботи змішувачів та відповідність математичної моделі, що розкриває широкі можливості перед конструкторами створювачами сучасної техніки змішувальних машин. An experimental setup allows you to select work areas and the effectiveness of mixers and appropriate mathematical model reveals opportunities to designers creators of modern techniques of mixing machines.Документ Сучасні порційні тістомісильні машини для інтенсифікації замішування(2003) Доломакін, Юрій Юрійович; Стадник, Ігор Ярославович; Лісовенко, Олексій ТимофійовичЗапропонована конструкція нової тістомісильної машини періодичної дії, яка не має розповсюджених недоліків і відповідає технічним вимогам сучасного виробництва, які обумовлені досить складною моделлю процесу замішування. A design of a new of periodic action kneading machine, which has no common deficiencies and meets the technical requirements of modern production, which caused quite a sophisticated model of the process of mixing.Документ Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв(2000) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Руденко-Грицюк, Орест Антонович; Литовченко, Ігор Миколайович; Зірніс, Іріна Вікторівна; Сидоренко, Світлана Іванівна; Ковальов, Олександр Володимирович; Дудко, Сергій Дмитрович; Котенко, Анатолій ГеоргійовичВ підручнику наведено аналіз груп обладнання, який базується на матрицях та функціональних схемах. Це дозволяє охопити всі групи обладнання, оцінити недоліки та перспективи розвитку окремих груп машин. Конструкції в цьому випадку розглядаються на прикладі окремих кращих зразків обладнання. The textbook provides an analysis of groups of equipment, which is based on a matrix and functional circuits. This allows you to reach all groups of equipment, evaluate shortcomings and prospects of individual groups of machines. Structures treated in this case as an example of some of the best examples of equipment.Документ Тістомісильна машина (Патент на винахід № 62461А)(2003) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Котенко, Анатолій Георгійович; Доломакін, Юрій ЮрійовичПропонуємий винахід відноситься до хлібопекарського обладнання для порційного замішування хлібного тіста і може використовуватися в інших галузях для приготування різних сумішей подібної консистенції. The invention relates to equipment for the baking batch kneading bread dough and can be used in other industries to prepare various mixtures similar consistency.Документ Тістомісильна машина для дискретної технології(2008) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Доломакін, Юрій ЮрійовичТема є актуальною для вітчизняного виробництва, а саме обґрунтування технічного рішення нової тістомісильної машини періодичної дії, яка не має розповсюджених недоліків і відповідає технічним вимогам сучасного виробництва, обумовлене досить складною моделлю процесу замішування.Документ Тістомісильна машина для порційного замішування хлібного тіста(2005) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Доломакін, Юрій ЮрійовичМетою запропонованої машини є покращення якості тіста, раціональне зменшення енерговитрат на замішування тіста, забезпечення оптимальної тривалості замішування, спрощення конструкції. The purpose of the proposed machine is to improve the quality of the dough, the rational reduction energy consumption for kneading dough, optimal duration of mixing, design simplification.Документ Тістомісильна машина періодичної дії(2011) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Доломакін, Юрій ЮрійовичМетою запропонованої машини є покращення якості тіста, раціональне зменшення енерговитрат на замішування тіста, забезпечення оптимальної тривалості замішування, спрощення конструкції. The purpose of the proposed machine is to improve the quality of the dough, the rational reduction energy consumption for kneading dough, optimal duration of mixing, design simplification.Документ Інтенсифікація замішування на основі раціоналізації процесів у робочій камврі тістомісильної машини(2004) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Доломакін, Юрій Юрійович; Стадник, Ігор ЯрославовичПромисловість ставить перед сучасним технологічним обладнанням вимоги: забезпечити високу якість виробів на основі раціоналізації процесу в робочій камері; зменшення витрати енергії; конструктивне удосконалення окремих вузлів і всієї машини; придатність машини для дистанційного керування і автоматизованого управління процесами. В конкретному випадку для розробки нової тістомісильної машини задовольнити ці вимоги можна на базі використання сучасної теорії тістомісильних машин та трьох стадійної моделі замішування. Industry confronts modern technological equipment requirements: to provide high quality products based on the rationalization process in the chamber, reducing energy consumption, constructive improvement of individual nodes and the whole machine, fitness machines for remote control and automatic control processes. In the case for a new mixing machines meet these requirements can be based on the use of the modern theory of kneading machines and three-phasic model mixing.