Перегляд за Автор "Мількевич, Володимир Михайлович"
Зараз показуємо 1 - 10 з 10
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив густоти насадження рослин, площі живлення на технологічну якість цукрових буряків(2017) Мількевич, Володимир МихайловичЗроблений аналіз впливу густоти насадження цукрових буряків на технологічну якість при їх вирощуванні. Дано пропозиції, щодо оптимізації густоти насадження, площі живлення рослин, при яких покращується накопичення цукрози і технологічна якість цукрових буряків. The analysis of the influence of the sugar beet seeding density on the technological quality during their cultivation is made. Proposals are given to optimize the seeding density, the area of plant nutrition, in which the accumulation of sucrose and the technological quality of sugar beets are improved.Документ Вплив факторів зовнішнього середовища на технологічні якості цукрових буряків(2017) Мількевич, Володимир МихайловичЗроблений аналіз впливу факторів зовнішнього середовища на технологічні якості цукрових буряків. Розроблені і запропоновані заходи щодо покращення і захисту технологічних показників буряків від негативних факторів зовнішнього середовища, при їх вегетації і зберіганні. An analysis is made of the influence of environmental factors on the technological quality of sugar beets. Measures have been developed and proposed for improving and protecting the technological qualities of beets from negative environmental factors during vegetation and storage.Документ Експрес – методи прогнозування технологічних показників цукрових буряків і продуктів їх переробки(2019) Чернявська, Людмила Іванівна; Моканюк, Ю. О.; Кухар, Володимир Миколайович; Чернявський, Олександр Петрович; Мількевич, Володимир МихайловичПроведено теоретичні та експерементальні дослідження. За результатами переробки буряків на «заводі на столі» встановлено зв'язок між вмістом золи в буряках та вмістом цукру у мелясі, одержані рівняння визначення виходу цукру для буряків, свіжовикопаних та після різних термінів їх зберігання. Розроблено схему прогнозування основних технологічних показників цукрових буряків залежно від даних їх хімічного складу.Документ Забезпечення цукрозаводів якісною сировиною при збиранні і зберіганні цукрових буряків(2019) Мількевич, Володимир МихайловичДля одержання цукру який здатний конкурувати на зовнішніх ринках необхідно високоякісну сировину. Для цього потрібно: збирати буряки в оптимальні терміни при досягненні їх технологічної стиглості. Зменшувати механічні пошкодження коренеплодів на всіх ділянках збиранні, зберіганні у виробництві. To obtain sugar that can compete in foreign markets, you must have high-quality raw materials. To do this, it is necessary to harvest beets in the optimal time when achieving its technological maturity. Reduce mechanical damage to root crops in all areas of harvesting, storage in production.Документ Застосування укривочних матеріалів та хімічних препаратів при зберіганні цукрових буряків(2016) Мількевич, Володимир МихайловичРозглянуто питання застосування різних укрив очних матеріалів та хімічних препаратів для зменшення втрат цукрових буряків при зберіганні в кагатах. The questions of application of various extortion materials and chemical preparations for decrease of losses of sugar beet during storage in rucksacks are considered.Документ Зменшення втрат цукрози при зберіганні цукрових буряків(2019) Мількевич, Володимир МихайловичПроведено аналіз факторів, які впливають на втрати цукрози при зберіганні цукрових буряків. Встановлено ефективність засобу «Корцид» на основі полігексаметиленгуанідину (ПГМГ). Рекомендовано шляхи, які надають можливість зменшити втрати цукрози, зберегти технологічні якості цукрових буряків при їх зберіганні. An analysis of factors that affect the loss of sucrose during storage of sugar beets is made. The effectiveness of the drug “Kortsid” based on polyhexamethylene guanidine (PHMG) was established. Recommended ways to reduce the loss of sucrose and technological qualities of sugar beets during storage.Документ Підвищення ефективності цукрового виробництва шляхом прогнозування технологічних показників переробки буряків та вдосконалення технології їх зберігання(2000) Мількевич, Володимир МихайловичДисертацію присвячено питанням прогнозування технологічних показників переробки буряків та удосконаленню технології їх зберігання з метою підвищення ефективності їх переробки. Розроблено математичну модель та комп’ютерну програму, на основі яких здійснюється прогнозування технологічних показників цукрових буряків з використанням біологічно активного препарату. The thesis is devoted to the forecasting of technological indicators of beet processing and improvement of their storage technology in order to increase the efficiency of their processing. A mathematical model and a computer program are developed, on the basis of which the prognosis of technological indicators of sugar beets using a biologically active drug is carried out.Документ Спосіб очищення транспортерно-мийної води бурякоцукрового виробництва (Деклараційний патент на винахід № 38799)(2000) Салавор, Оксана Мирославівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Мількевич, Володимир Михайлович; Острейко, Євген Олегович; Константинов, Олександр Петрович; Лівшиць, Леонід МусійовичСпосіб очищення транспортерно-мийної води бурякоцукрового виробництва, який передбачає введення в неї розчину вапна, отриманого шляхом перемішування фільтраційного осаду І сатурації з очищеною транспортерно-мийною водою і наступне освітлення води відстоюванням, який відрізняється тим, що транспортерно-мийна вода додатково обробляється розчином гідроксихлориду алюмінію у кількості 0,05...0,1 % до маси води. Method of cleaning transporter washing water of sugar industry, which provides an introduction to its lime solution, obtained by mixing the filter cake of first saturation with purified transporter washing with water and subsequent clarification of water by settling, which is characterized in that the transporter washing water is further processed with a solution of aluminum hydroxychloride at 0.05 ... 0.1% by weight of water.Документ Удосконалення методики визначення технологічних показників цукрових буряків після зберігання(2009) Клименко, Лариса Степанівна; Зотова, Ю. О.; Мількевич, Володимир Михайлович; Чернявська, Людмила ІванівнаОбгрунтована необхідність визначення органічної складової хімічного складу цукрових буряків. Наведена нова методика визначення загальних та розчинних органічних речовин в буряках, буряковому та дифузійному соках, апробована на цукрових заводах України.Документ Фактори, які впливають на технологічну якість цукрових буряків при їх збиранні(2018) Мількевич, Володимир МихайловичВиконано аналіз факторів, які впливають на технологічну якість цукрових буряків при їх збиранні. Внесено пропозиції щодо оптимізації технологічних процесів, які дають можливість зменшити втрати маси і цукру, зберегти технологічну якість вирощених цукрових буряків. The analysis of the factors influencing the technological quality of sugar beet during harvesting was performed. Proposals have been made to optimize technological processes, which make it possible to reduce the loss of mass and sugar, to preserve the technological quality of the grown sugar beet.