Перегляд за Автор "Наріжна, Поліна Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 11 з 11
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатів(2013) Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаПідібрані оптимальні компоненти, з їх використанням розроблені рецептури м’ясних фаршів, визначені властивості отриманих фаршевих систем та вплив на органолептичні показники готових січених напівфабрикатів. Optimal components are designed, chopped meat recipes with their usage are developed, properties of the systems and the impact on the organoleptic characteristics of chopped semi-finished food were defined.Документ Використання функціонально-комплексних сумішей у технології шинок запечених(2013) Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаДля виробництва шинки запеченої розроблені нами рецептури включають м’ясо куряче, індички, свинини і яловичини. Для забезпечення стабільної якості шинок з високим виходом готової продукції ми використовували багатофункціональну харчову добавку «Комбі Шинка», для збагачення харчовими волокнами – «Протемікс 75», для збагачення вмістом заліза – «Апроред», для декорування – обсипку «Братекс декор». For a production ham baked compounding is developed by us include meat hen, turkey, pork and beef. For providing of stable quality of hams with a high prepared product output we used multifunction food addition of «Kombi Ham», for enriching food fibres – «Protemiks 75», for enriching of iron content – «Aprored», for decorating – obsipka of «Brateks dekor».Документ Властивості харчових волокон та доцільність їх використання в рецептурах харчових продуктів(2014) Наріжна, Поліна Вікторівна; Повх, Тетяна Михайлівна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаДосліджені властивості харчових волокон для розширення асортименту продуктів оздоровчо-профілактичного призначення. The properties of dietary fiber to expand the range of products health-care appointment.Документ Гамбургер «Дієтичний» (Патент на корисну модель № 86254)(2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Наріжна, Поліна ВікторівнаРозроблено гамбургер, що містить м'ясо, цибулю мелену, сіль кухонну, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що як м'ясо містить м'ясо індиче та додатково містить висівки пшеничні, воду на гідратацію висівок, висівки для панірування. A hamburger is worked out that contains meat, bow ground, salt, pepper black ground, that differs in that as meat contains meat turkey-cock and additionally contains brans wheat, water on hydratation of brans, brans for coating.Документ Гамбургер «Особливий» (Патент на корисну модель №87052)(2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна ВікторівнаРозроблено гамбургер, який містить яловичину жиловану вищого сорту, цибулю мелену, сіль кухонну, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що додатково містить висівки пшеничні, воду на гідратацію висівок, висівки для паніровки. A hamburger, that contains a beef жиловану of top grade, bow ground, salt, pepper black ground, that differs in that additionally contains brans wheat, is worked out, water on hydratation of brans, brans for coating.Документ Пельмені оздоровчі з м'ясом індички (Патент № 82762)(2013) Пасічний, Василь Миколайович; Наріжна, Поліна ВікторівнаФормула корисної моделі: Розроблено рецептуру пельменів оздоровчих з м'ясом індички, що включають борошно пшеничне вищого ґатунку, цибулю ріпчасту свіжу, яйця курячі, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно на підсипку, олію рослинну, воду на гідратацію які відрізняються тим, що як м'ясо використовується м'ясо індички та додатково містить імуноукріплююча приправу на основі кухонної солі, зародки пшениці, перець червоний мелений, у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: м'ясо індички 45,0-50,0 борошно пшеничне вищого ґатунку 30,0-36,0 цибуля ріпчаста свіжа 3,0-5,0 яйця курячі 1,5-2,5 імуноукріплююча приправа на основі кухонної солі 2,0-3,0 цукор-пісок 0,05-0,15 перець чорний мелений 0,05-0,15 перець червоний мелений 0,05-0,15 борошно на підсипку 0,8-1,2 олія рослинна 0,15-0,25 вода на гідратацію 7,0-9,0 зародки пшениці 2,0-4,0 Formula utility model: A recipe ravioli with meat turkey health, including wheat flour, fresh onion, eggs, sugar, black pepper, flour for addition, vegetable oil, water for hydration which differ in which is used as meat turkey meat and further comprising firming immunity seasoning from salt, wheat germ, ground red pepper, the following ratio of components, wt. %: turkey meat 45,0 - 50,0 wheat flour 30,0 - 36,0 fresh onions 3.0 - 5.0 eggs 1.5 - 2.5 firming immunity seasoning salt from 2.0 - 3.0 sugar 0,05 - 0,15 ground black pepper 0,05 - 0,15 ground red pepper 0,05 - 0,15 flour for addition 0.8 - 1.2 vegetable oil 0.15 - 0.25 water for hydration 7,0 - 9,0 wheat germ 2,0 - 4,0Документ Пшеничні висівки – джерело харчових волокон у виробництві гамбургерів(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Наріжна, Поліна ВікторівнаЗ метою збагачення харчових продуктів харчовими волокнами були розроблені гамбургери з використанням пшеничних висівок. В результаті проведених досліджень встановлено оптимальну кількість внесення висівок та умови їх підготовки. With the purpose of enriching of food products food fibres hamburgers were developed with the use of wheat brans. As a result of the conducted researches the optimum amount of bringing of brans and condition of their preparation is set.Документ Розширення ассортименту м’ясних напівфабрикатів(2013) Слива, Світлана Сергіївна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРозроблені рецептури порційних та дрібношматкових напівфабрикатів з додаванням соусів та маринадів. Recipes of portioned and small-sized semi-finished foods with the addition of sauces and marinades are developed.Документ Склад функціональної композиційної суміші для розсолу (Патент на корисну модель № 87994)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Повх, Тетяна МихайлівнаРозроблено склад функціональної композиційної суміші для розсолу, що включає сіль, воду, багатофункціональну добавку «Комбі Шинка», смако-ароматичну добавку «Смакоаром яловичина», «Протемікс 75», «Апроред». The composition of functional composite mixture of brine, including salt, water multifunction additive "Combi Ham" taste, aromatic additives "Smakoarom beef", "Protemiks 75", "Aprored."Документ Склад функціональної композиційної суміші для розсолу (Патент на корисну модель № 88973)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна ВікторівнаРозроблено склад функціональної композиційної суміші для розсолу, що включає сіль кухонну, воду, який відрізняєтьсятим, що додатково містить багатофункціональну добавку «Комбі Шинка», смакоароматичну добавку «Смакоаром яловичина», «Протемікс 75». The composition of functional composite mixture of brine, including salt, water, which vidriznyayetsyatym, further comprising a multifunctional additive "Combi ham" flavor additive "Smakoarom beef", "Protemiks 75".Документ Удосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішень(2013) Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Горобець, Юлія Сергіївна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаУдосконалення технології варених ковбас за рахунок використання добавки «Вікторія», яка у поєднанні з попередньо підмороженим м’ясом птиці (курячим, індичим) надає вареній ковбасі структури варено-копченої ковбаси. Improving of the technology of cooked sausages by the use of additives "Victoria", which in combination with pre-Frostbitten bird meat (chicken, turkey) gives the boiled-smoked sausage structure to cooked sausage