Перегляд за Автор "Погожих, Микола Іванович"
Зараз показуємо 1 - 20 з 22
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти(2013) Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Тарасенко, Тетяна АнатоліївнаВизначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за однозначних умов сушіння, подрібнення та інших стадій технологічного процесу, порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в технології продукції ресторанного господарства, створено схему варіантів використання отриманої продукції. Defined particle size powders of vegetable cabbage and squash by microscopy. It is shown that the unambiguous terms of drying, grinding and other stages of the process, the powder of the cabbage has a higher content of fine fraction. Indicated promising application of powders from squash and cabbage production technology restaurant industry, established scheme uses of the resulting product.Документ Вплив дисперсності органічних матриць на стабілізацію форм гемоглобіну(2009) Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Цуркан, М. М.; Гавриш, Андрій ВолодимировичУ статті наведено результати досліджень ступеня стабілізації форм гемоглобіну крові великої рогатої худоби в пастах і порошках залежно від масової частки і дисперсності порошків рослинної сировини – шипшини, календули, кропиви. Показано переваги дрібнодисперсних порошків рослинних інгредієнтів незалежно від масової частки для збереження співвідношення форм гемоглобіну. The article presents the research results of stabilization degree of hemoglobin forms out of the cattle blood in pastes and powders depending on the mass fraction and dispersion of powdered plant material - rosehip, calendula, nettle. The advantages of fine powder herbal ingredients regardless of the mass fraction for saving ratio forms of hemoglobin have been shown.Документ Вплив дієтичної добавки "Гемовітал" на реологічні властивості глазурі для кондитерських виробів(2010) Малафєєв, М. Т.; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичВ статті визначено, що какао–олія та пальмоядрова олія є ньютонівськими рідинами при всіх температурах досліджень, яким при додаванні до них дієтичної добавки «Гемовітал» притаманна неньютонівська течія. Подрібнення частинок дієтичної добавки «Гемовітал» в олії веде до збільшення когезії між частинками та утворення стабільної суспензії. Встановлена раціональна масова частка дієтичної добавки «Гемовітал» для глазурі. The article stipulates that the cocoa oil and palm kernel oil is Newtonian at all temperatures studies that when you add to them a dietary supplement «Gemovital» typical nonNewtonian flow. Breakage of particles dietary supplements «Gemovital» in oil leads to an increase cohesion between particles and the formation of a stable suspension. The rational mass fraction of dietary supplements «Gemovital» for the glazeДокумент Дослідження якості сушеного м’яса та порошків з м’яса під час зберігання в різному пакуванні(2013) Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Максименко, Анна ЄвгенівнаДосліджено функціональні числа, органолептичні властивості, сорбційні характеристики та мікробіологічні показники небезпечності сушеного м’яса та порошків з нього під час зберігання. Study of functional numbers, organoleptic properties, sorption characteristics and microbiological indicators of dangers and dried meat powders with him during storage.Документ Екологічні показники роботи шахтних зерносушарок(2014) Гапонюк, Ігор Іванович; Погожих, Микола ІвановичНаведено стан та аналіз факторів впливу на екологічні показники зерносушарок та способи їх послаблення на забруднення довкілля та зерна.Документ Композиція для виготовлення дієтичної добавки "Калгем" (Патент України на корисну модель № 42052)(2009) Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія ВікторівнаОпис до патенту на корисну модель. Композиція для виготовлення дієтичної добавки "Калгем". Description to useful model patent. Composition for making dietetic additive "Kalhem".Документ Композиція для виготовлення дієтичної добавки "Редгем" (Патент на корисну модель № 42051)(2009) Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія ВікторівнаОпис до патенту на корисну модель. Композиція для виготовлення дієтичної добавки "РЕДГЕМ". Composition for making dietetic additive "REDHEM".Документ Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 52055)(2010) Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія ВікторівнаОпис до патенту на корисну модель. Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату. Description to useful model patent. Composition for making fat half-finished product.Документ Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 52056)(2010) Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія ВікторівнаОпис до патенту на корисну модель. Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату. Description to useful model patent. Composition for making fat half-finished product.Документ Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 52057)(2010) Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія ВікторівнаОпис до патенту на корисну модель.Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату. Description to useful model patent. Composition for making chocolate and confectionary coating on base of fat half-finished product.Документ Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 53822)(2010) Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія ВікторівнаОпис до патенту на корисну модель.Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату. Description to useful model patent. Composition for making chocolate and confectionary coating on base of fat half-finished product.Документ Спосіб виробництва біологічно-активної добавки "Гемовітал" (Деклараційний патент на корисну модель № 7655)(2005) Євлаш, Вікторія Владленівна; Погожих, Микола Іванович; Розанова, Катерина Дмитрівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Горбань, Віктор Григорович; Віннікова, Владислава Олександрівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичОпис до патенту на корисну модель. Спосіб виробництва біологічно-активної добавки "Гемовітал". Описание к патенту на полезную модель. Description to useful model patent. Method for preparation of bioactive additive "Hemovital".Документ Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів (Патент на корисну модель № 51905)(2010) Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичОпис до патенту на корисну модель. Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів. Description to useful model patent. Method for making coating for confectionary products.Документ Спосіб виробництва десертів з кисломолочного сиру (Патент України на корисну модель № 38852)(2009) Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПатент на корисну модель на спосіб виробництва десерту з кисломолочного сиру, що збагачений дієтичною добавкою «Гемовітал», і містить легкозасвоюване органічне залізо. Спосіб передбачає попереднє витримування добавки в вершках з подальшим перемішуванням інгредієнтів рецептури. A utility model patent for a method of producing a dessert of cheese, enriched dietary supplement "Gemovital", and contains easily digestible organic iron. The method provides pre-aging additive, followed by stirring the cream formulation ingredients.Документ Спосіб виробництва дієтичної добавки "Фітогем" (Патент на корисну модель № 42054)(2009) Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія ВікторівнаОпис до патенту на корисну модель.Спосіб виробництва дієтичної добавки "ФІТОГЕМ". Description to useful model patent. Method for making dietetic additive "PHYTOGEM".Документ Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі (Патент на корисну модель № 51904)(2010) Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичОпис до патенту на корисну модель. Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі. Description to useful model patent. Method for making fat half-finished product for chocolate and confectionery coating.Документ Спосіб виробництва пряників “Бадьорість” (Патент на корисну модель № 26696)(2007) Євлаш, Вікторія Владленівна; Погожих, Микола Іванович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Віннікова, Владислава ОлександрівнаРозглянуто спосіб виробництва пряників з використанням дієтичної добавки "Гемовітал" на основі крові забійних тварин, які можуть бути застосовані для поліпшення стану білково-мінерального харчування населення України. The way the production of gingerbread using dietichnoӥ supplements "Gemovital" based on the blood of slaughtered animals, which can be used to improve the protein and mineral nutrition of the population of UkraineДокумент Спосіб виробництва пшенично-житнього хліба "Бадьорість" (Деклараційний патент на корисну модель № 14894)(2006) Євлаш, Вікторія Владленівна; Погожих, Микола Іванович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Віннікова, Владислава Олександрівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичОпис до патенту на корисну модель. Спосіб виробництва пшенично-житнього хліба "Бадьорість". Method of making the wheat and rye bread "badiorist" (good spirits.Документ Спосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 62386 )(2011) Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Максименко, Анна Євгенівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Кортяк, Тетяна Анатоліївна; Синько, Дмитро АнатолійовичОпис до патенту на корисну модель. Спосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату. Description to useful model patent.Production process of dried semi-finished meat.Документ Теоретичні аспекти технології дресингу підвищеної харчової цінності(2021) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Погожих, Микола Іванович; Устименко, Ігор Миколайович; Піпка, Роман ВолодимировичВикористання гарбузової та лляної олії у вигляді жирового напівфабрикату, порошку з журавлини у технології дресингів дасть змогу підвищити вміст ПНЖК і БАР та розширити асортимент кулінарної продукції підвищеної харчової цінності. The use of pumpkin and linseed oil in the form of fat semi-finished products, cranberry powder in the technology of dressings will increase content of PUFA and BAS and expand the range of increased culinary products nutritional value.