Перегляд за Автор "Тенетка, Аліна Іванівна"
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив антиоксидантів на ОВ-перетворення гідроскикоричних кислот та їх роль у формуванні забарвлення рожевих виноматеріалів(2012) Скорченко, Марія Вікторівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина ВолодимирівнаВ процесі виготовлення рожевих столових вин фенольні речовини винограду піддаються значним перетворенням під дією оксидаз. З групи фенольних сполук фенолкислоти можуть слугувати критерієм окисненості, завдяки зміні кольору залежно від їх хімічного стану. During production rose table wine grape phenolic substances exposed to a significant transformation under oxidase. Of the group of phenolic compounds fenolkysloty can serve as a criterion okysnenosti by changing color. Depending on their chemical state.Документ Вплив оклеючих матеріалів на стабільність кольору рожевих столових виноматеріалів(2011) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Ткаченко, О. Б.Представлені результати досліджень впливу різних комбінацій оклеюючих препаратів закордонного виробництва на зміну кольорових характеристик рожевих столових виноматеріалів.Документ Вплив препаратів відновлюваної дії на формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів(2012) Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Скорченко, Марія ВікторівнаДосліджений вплив препаратів відновлюваної дії на формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів.Документ Деякі аспекти формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів(2012) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна ІванівнаДосліджений вплив препаратів відновлюваної дії на формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів. Методом ВЕРХ визначено якісний та кількісний склад фенольних компонентів у виноматеріалах виготовлених з сортів винограду Піно Нуар та Каберне-Совіньон за різними технологічними схемами, в тому числі з додавання антиоксидантів.Документ Дослідження зміни кольору рожевих вин у в процесі їх виготовлення та зберігання(2012) Чернявська, Аліна Олегівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Бабич, Ірина МихайлівнаКолір є найважливішим із візуальних атрибутів вин і є фактором загальної якості продукту, який може впливати на сприйняття вина в цілому. Питання формування кольору рожевих столових вин є відкритим для досліджень. Colour is an important visual attributes of wines and is a factor in the overall quality of the product, which can influence the perception of wine in general. The formation of pink-colored table wine open for research.Документ Колір – один із основних показників якості рожевих столових вин(2011) Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Ларін, Віталій ВолодимировичПредставлені результати досліджень впливу технології рожевих столових вин на отримання оптимальних характеристик якості кольору.Документ Порівняльна характеристика українських регіонів виробництва рожевих столових вин(2014) Тенетка, Аліна Іванівна; Скорченко, Марія Вікторівна; Білько, Марина ВолодимирівнаДоведена можливість отримання різнотипних виноматеріалів в умовах різних регіонів України. Доказана возможность получения разнотипных виноматериалов в условиях различных регионов Украины.Документ Створення рожевих столових вин україни за допомогою методів спектроскопії та хемометрії(2014) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Іщенко, Микола ВолодимировичВ сучасній практиці світового виноробства виробництву рожевих вин приділяють велику увагу. Кожна виноробна країна, навіть регіони мають свої особливості при виготовленні рожевих вин. In modern practice of world wine production of rose wines pay much attention. Each wine country regions even have their features in the manufacture of rose wines.Документ Титрована кислотність та показник рН як фактори регулювання кольору рожевих столових вин(2012) Сліпченко, Юлія Віктрівна; Тенетка, Аліна ІванівнаРожеві вина набувають все більшої популярності в Європі та в нашій країні. Одним із найважливіших показників їх якості є колір, на формування якого впливає багато факторів, серед яких рН та титрована кислотність виноградного сусла та виноматеріалів. Rosé wines are becoming increasingly popular in Europe and in our country.One of the most important indicators of quality is color, which influences the formation many factors, including pH, titrated acidity and grape must wine.Документ Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів(2011) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна ІванівнаНаведено результати досліджень з визначення оптимальної комбінації антиоксидантів, яка підвищує ступінь відновленості виноматеріалу та покращує якість білих столових вин.Документ Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів(2015) Тенетка, Аліна ІванівнаДисертація присвячена удосконаленню технології рожевих столових виномате- ріалів з використанням комплексу антиоксидантів «глутатіон – SO2 – танін галовий». Thesis is devoted to the development of unoxidized type rose table wine technology with the use of antioxidants complex: sulfur dioxide, yeast glutathione and gallic tannins.Документ Управління окисно-відновними процесами при виробництві рожевих столових виноматеріалів(2012) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Скорченко, Марія ВікторівнаДосліджений вплив вибору сортів винограду, прийомів його переробки та внесення антиоксидантів на формування різних відтінків рожевих столових виноматеріалів. Доведена можливість регулювання окисно-відновними процесами за допомогою внесення препаратів відновної дії.