Тези доповідей ІПДО
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8449
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Вивчення властивостей твердого сичужного сиру, виробленого з використанням бактеріального препарату прямого внесення(2002) Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя ФедорівнаНаведено дані щодо результатів використання бактеріальних препаратів прямого внесення у виробництві твердих сичужних сирів. Using of bacterial preparations of the direct bringing given about results is resulted for the production of hard runnet cheeses.Документ Природний симбіоз кефірних грибків як незамінний компонент здорового харчування(2009) Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя ФедорівнаВ результаті дослідження кефірних грибків встановлено їх домінуючі види в кефірі та вплив на якість готового продукту. As a result of research of kefir fungi their dominant kinds in kefir and influence on quality of the prepared product are set.Документ Утилізація вуглеводів під час виробництва сиру з використанням бакконцентрату «Темп»(2005) Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя ФедорівнаНаведено результати дослідження нарощування мікроорганізмів закваски при виробництві твердих сичужних сирів та утилізації лактози. The results of research of increase of microorganisms of ferment at the production of hard runnet cheeses and utilization of lactose are resulted.Документ Біостабілізація кефіру дріжджами, які не зброджують лактозу(2009) Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя ФедорівнаНаведено результати дослідження розвитку в кефірі дріжджів, які н зброджують лактозу. Results are resulted research of development in kefir of yeasts which not sbrazhivayut a lactose.Документ Підвищення якості сирів голландської групи завдяки застосуванню бактеріальних препаратів прямого внесення(2003) Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя ФедорівнаНаведена характеристика нового бактеріального препарату прямого внесення для сирів голландської групи та готового продукту з його використанням. Description of new bacterial preparation of the direct bringing is resulted for cheeses of the Dutch group and prepared product with his use.