Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження зміни кольору рожевих вин у в процесі їх виготовлення та зберігання(2012) Чернявська, Аліна Олегівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Бабич, Ірина МихайлівнаКолір є найважливішим із візуальних атрибутів вин і є фактором загальної якості продукту, який може впливати на сприйняття вина в цілому. Питання формування кольору рожевих столових вин є відкритим для досліджень. Colour is an important visual attributes of wines and is a factor in the overall quality of the product, which can influence the perception of wine in general. The formation of pink-colored table wine open for research.Документ Стабілізація, як один з напрямків розвитку технології виноробства(2005) Бабич, Ірина Михайлівна; Гержикова, Вікторія Григорівна; Домарецький, Віталій АфанасійовичДокумент Дослідження впливу використання цукру–піску в технології ігристих вин(2013) Гречко, Ніна Яківна; Бабич, Ірина Михайлівна; Євтєєв, Д. В.Документ Використання нових оклеювальних метеріалів при обробленні червоних столових вин(2004) Бабич, Ірина Михайлівна; Гержикова, Вікторія Григорівна; Домарецький, Віталій АфанасійовичДокумент Використання препаратів рідких желатинів у вітчизняному виноробстві(2007) Бабич, Ірина Михайлівна; Чурсіна, Ольга Олексіївна; Гержикова, Вікторія ГригорівнаДокумент Дослідження комплексу біополімерів шампанських виноматеріалів(2003) Бабич, Ірина Михайлівна; Гречко, Ніна ЯківнаДокумент Розроблення методу визначення відновлювальної здатності шампанських виноматеріалів(2002) Бабич, Ірина Михайлівна; Луканін, Олександр Сергійович; Шарапова, Т. О.Документ Нові енергозберігаючі технології у виноробстві(2006) Бабич, Ірина Михайлівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Білько, Марина Володимирівна; Гречко, Ніна Яківна