Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Термічна стійкість соняшникової олії, збагаченої олією кмину(2020) Подобій, Олена Валеріївна; Житнецький, Ігор Володимирович; Ковальова, Світлана ОлександрівнаДокумент Одержання ефірів сахарози жирних кислот (Е473) з рослинної олії(2020) Пашкевич, Максим Олегович; Ковальова, Світлана ОлександрівнаДокумент Дослідження хімічних перетворень у кукурудзяній олії під час термічної обробки(2020) Ковальова, Світлана Олександрівна; Петровська, Валерія ВолодимирівнаДокумент Методи оцінки якості цукрогліцеридів(2019) Коробка, Юлія Володимирівна; Подобій, Олена Валеріївна; Ковальова, Світлана ОлександрівнаДокумент Визначення вмісту полісорбату 40 у харчових продуктах(2019) Ковальова, Світлана Олександрівна; Волков, Андрій ОлександровичДокумент Визначення вмісту естерів цукрози жирних кислот у харчових продуктах(2019) Ковальова, Світлана Олександрівна; Пашкевич, Максим ОлеговичДокумент Синтез флуоровмісних похідних анельованих піридинів(2018) Ковальова, Світлана Олександрівна; Мазур, Лариса Михайлівна; Нелюбіна, Олександра ОлексіївнаДокумент Дослідження модельної реакції N-метил-4-бензилкарбамідопіридиній йодиду з фенілізоціанатом(2018) Мазур, Лариса Михайлівна; Ковальова, Світлана ОлександрівнаДокумент Часник - корисна рослина у повсякденному житті(2018) Ковальова, Світлана Олександрівна; Мазур, Лариса МихайлівнаДокумент Вареники - традиційна страва української кухні(2018) Мазур, Лариса Михайлівна; Ковальова, Світлана Олександрівна