Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 74
  • Ескіз
    Документ
    Запровадження стандартів НАССР у виробництві соусів
    (2024) Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини
    (2022) Гольник, Андрій Миколайович; Польовик, Володимир Вікторович; Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Метою роботи є удосконалення технології кавових напоїв на основі безлактозного «рослинного молока» з додаванням нетрадиційної рослинної сировини – ягідних порошків. The purpose of the work is to improve the technology of coffee drinks based on lactose-free "plant milk" with the addition of non-traditional plant raw materials - berry powders.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович
    У роботі представлено перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі», що дозволить здобувачам проводити керівництво і координацію людськими і матеріальними ресурсами упродовж життєвого циклу проєкту у закладах ресторанного господарства. The paper presents the perspectives and modern vision of the discipline "Engineering in the restaurant business", which will allow applicants to manage and coordinate human and material resources throughout the life cycle of the project in the restaurant industry.
  • Ескіз
    Документ
    Кольорове кодування у закладах ресторанного господарства згідно принципів HACCP
    (2022) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Богачук, Наталія Іванівна
    Метою роботи є розроблення плану заходів у закладі ресторанного господарства для кольорового кодування за принципами HACCP. The purpose of the work is to develop a plan of activities in a restaurant establishment for color coding according to HACCP principles.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження антиоксидантної здатності настоїв із кавозамінників
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Березова, Ганна Олександрівна; Грушевська, Ірина Олегівна
    Водно-спиртові настої із кавозамінників є перспективними напівфабрикатами у виробництві солодких десертів, кондитерських виробів, напоїв алкогольних та слабоалкогольних, коктейлів, що готують та реалізують заклади ресторанного господарства. Окрім розширення асортименту, збереження традиційного кавового смаку, можливо збільшення антиоксидантних властивостей, що уповільнюють негативні процеси в організмі людини. Water-alcohol infusions from coffee substitutes are promising semi-finished products in the production of sweet desserts, confectionery, alcoholic and low-alcohol drinks, cocktails prepared and sold by restaurants. In addition to expanding the assortment, preserving the traditional coffee taste, it is possible to increase antioxidant properties that slow down negative processes in the human body.
  • Ескіз
    Документ
    Система управління безпечністю харчової продукції для громадського харчування
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Білоусова, Людмила Ігорівна; Пчеленко, Анастасія Євгеніївна
    Метою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.
  • Ескіз
    Документ
    Спеціальні програми-передумови системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Михайленко, Владлена Миколаївна; Михайлов, Богдан Володимирович
    Метою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.
  • Ескіз
    Документ
    Е-комерція та Digital-маркетинг в готельно-ресторанній індустрії та туризмі
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Яворська, Оксана Григорівна
    Встановлено особливості готельно-ресторанного бізнесу та туристичної галузі, які є цінними для сфери послуг та вибудови успішних стратегій, що передбачає активне впровадження технологій електронної комерції та Digital-маркетингу. The peculiarities of the hotel and restaurant business and the tourism industry are established, which are valuable for the service sector and the development of successful strategies, which involves the active implementation of electronic commerce and Digital-marketing technologies.
  • Ескіз
    Документ
    Антиоксидантна здатність водно-спиртових настоїв з чайної продукції
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Рибачук, Віталій Анатолійович
    Завдяки підвищеним антиоксидантним характеристикам водно-спиртові настої з чайної продукції є перспективними напівфабрикатами для технології алкогольних напоїв при реалізації у закладах ресторанного господарства. Due to the increased antioxidant characteristics, water-alcohol infusions from tea products are promising semi-finished products for the technology of alcoholic beverages when sold in restaurants.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні тренди розвитку ринку фудтех
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович
    У статті досліджено та проаналізовано основні сучасні інноваційні тренди та інвестиційні аспекти розвитку сфери фудтеху, а також запропоновано новітній інструментарій для підвищення ефективності бізнес-процесів. Запропоновано положення з організації стратегічного маркетингу та впровадження сучасних практик підвищення інноваційного потенціалу підприємств в умовах перманентної економічної турбулентності. The article investigates and analyzes the main modern innovation trends and investment aspects of food technology development; and also offered the latest tools to increase the efficiency of business processes. Provisions on the organization of strategic marketing and implementation of modern practices of increasing the innovative potential of enterprises in conditions of permanent economic turbulence are proposed.