Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Стабілізуючі речовини у технології лікеро-горілчаного виробництва
    (2023) Олійник, Світлана Іванівна; Дулька, Ольга Степанівна; Небеська, Вaлерія Aнaтοліївнa
    Для запобігання помутнінням у технологіях напоїв застосовують натуральні та синтетичні антиокислювачі, матеріали органічного та неорганічного походження, бентоніти, полівінілполіпірролідон, похідні кремнієвої кислоти, природні алюмосилікати, флокулянти на основі поліакріламіду, желатин, гідроколоїди
  • Ескіз
    Документ
    Нетрадиційні алкогольні напої на основі бананової сировини
    (2022) Іпатова, Юлія Володимирівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Проведено аналіз та встановлено, що алкогольні напої на основі банану є популярними у світі. Банани широко використовуються для приготування різних видів коктейлів, лікерів, пива та вина. Визначено технології виготовлення алкогольних напоїв із бананів як основної сировини
  • Ескіз
    Документ
    Властивості мінерального сорбенту для очищення води у технології напоїв
    (2019) Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Антонюк, Анастасія Михайлівна; Рева, Олександр Сергійович; Олійник, Світлана Іванівна
    Встановлено, що за фізико-механічними показниками мінеральний сорбент вулканічного осадкового походження може бути рекомендований для продовження досліджень як завантаження фільтрів механічного очищення води у виробництві напоїв. It is established that by physical and mechanical parameters it is mineral sorbent of volcanic sedimentary origin may be recommended for research on how to load mechanical water purification filters for beverage production.
  • Ескіз
    Документ
    Модифіковані цеоліти у технології водопідготовки для виробництва напоїв
    (2019) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Антонюк, Анастасія Михайлівна
    Експериментально встановлено перспективність модифікування цеоліту і його застосування в установках водопідготовки для комплексного зменшення органолептичних показників, зменшення органічних та азотовмісних сполук. The prospect of zeolite modification and its application in water treatment installations for complex reduction of organoleptic characteristics, reduction of organic and nitrogen-containing compounds.
  • Ескіз
    Документ
    Важливість окисно-відновного потенціалу у технології напоїв
    (2018) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Антонюк, Анастасія Михайлівна
    Застосування композиції модифікованого шунгіту та мінералів у водоготуванні знижує ОВП до значень близьких в людському організмі, тому вказанийпоказник є одним з пріоритетних для визначання у виробництві напоїв. Application of modified shungite and mineral composition in water treatment reduces the ORP to values close to those in the human body, so specified the indicator is one of the priorities for determining beverage production.