Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
34 результатів
Результати пошуку
Документ Використання комбучі та культури SCOBY в технології функціональних продуктів(2024) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичПроаналізовано можливість використання комбучі з підвищеною кислотністю та целюлозної плівки Medusomyces gisevii, які можуть використовуватися у технологіях різних харчових продуктів функціонального призначення для розширення асортименту та надання готовій продукції оригінальних властивостейДокумент Значення права інтелектуальної власності в індустрії гостинності(2024) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичПроаналізовано значення інтелектуальної власностість, зокрема географічного зазначення походження товару, для просування тренду індустрії гостинності УкраїниДокумент Особливості організації виробництва ферментованого напою комбуча у закладах рестораного господарства(2024) Сахновський, Владислав Валерійович; Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичЗапропоновано особливості виробництва у готельно-ресторанних господарствах комбучі як перспективного ферментованого напою для населення різних вікових групДокумент Використання відходів технології комбучі у харчовій промисловості(2024) Єременко, Дар'я Сергіївна; Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичЗапропоновано використання у технологіях хлібопекарської промисловості відпрацьованої культури мікроорганізмів комбучі, що дозволяє покращити структуроутворюючі властивості готової продукції і завдяки її антисептуючим властивостям підвищити біологічну стійкість готових виробівДокумент Дослідження зміну вмісту фенольних речовин під час зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii(2024) Ковбич, Владислав Олегович; Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичУ роботі досліджено зміну вмісту фенольних речовин під час зброджування сусла на основі чорного чаю культурою Medusomyces gisevii. Фенольні сполуки є важливими для забезпечення якості та корисних властивостей напою комбуч. Зміна їх вмісту під час бродіння може впливати на органолептичні та фізіологічні характеристики продуктуДокумент Використанння комбучі підвищеної кислотності в технології функціональних напоїв(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичПроаналізовано можливість використання комбучі підвищеної кислотності та гарбуза для розроблення смузі для закладів ресторанного господарстваДокумент Тенденції провадження крафтових напоїв у закладах ресторанного господарства(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена БроніславівнаПроведено дослідження стану ринку крафтового пиво, фруктових водів безалкогольних напої, зокрема комбучі, які набувають все більшої популярності у закладах ресторанного господарства.Документ Використання комбучі у коктейлях для закладів ресторанного господарства(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена БроніславівнаПроведені дослідження щодо можливості Studies have been conducted on the possibility of using kombucha for cooking Sauer-type cocktails in restaurants використання комбучі для приготування коктейлів типу Сауер в закладах ресторанного господарства.Документ Перспективи використання бутильованої води в закладах індустрії гостинності(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Федосов, Олексій ЛеонідовичПроведені дослідження щодо можливості використання бутильованої води у закладах індустрії господарства. Studies have been conducted on the possibility of using bottled water in the facilities of the agricultural industry.Документ Фактори інноваційного розвитку ринку бутильованої води для підприємства ТОВ «Росяна»(2023) Федосов, Олексій Леонідович; Карсим, Ірина Василівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Дулька, Ольга СтепанівнаПроведений аналіз факторів інноваційного розвитку ринку бутильованої води для підприємства ТОВ «Росяна». An analysis of the factors of innovative development of the bottled water market was carried out for the company "Rosyana" LLC.