Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Окиснювальні процеси в масляній пасті з порошком із червоного столового буряка у процесі її зберігання(2015) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаПопулярним у наш час стало вживання низькожирних харчових продуктів. У масложировій промисловості таким продуктом є масляна паста, яка є «аналогом» вершковот'о масла і, на відміну від масла, масова частка жиру продукту становить (39...49) % [І]. Доказано, що введення до складу продукту біологічно активних речовин рослинного походження дозволяє знизити ризик хронічних та онкологічних захворювань. Нами розроблена масляна паста з порошком із буряка. A popular nowadays become nyzkozhyrnyh consumption of food. In maslozhirovoj industry such product is oily paste, which is "analogous" vershkovot'o oil and, unlike oil, fat mass fraction of product (39 ... 49)% [I]. Proved that the introduction of the product biologically active plant substances can reduce the risk of chronic diseases and cancer. We develop oil paste of powdered beets.Документ Масляна паста "Медова" з рослинними мікронутрієнтами(2012) Любенко, Г. Д.; Іовчева, І. А.; Рашевська, Тамара Олексіївна; Осіпова, Лариса АнатоліївнаРозроблено новий вид масляної пасти "Медова". A new type of butter paste "Medova" was created.Документ Лляне насіння як компонент при виробництві масляних паст з гепатопротекторними властивостями(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Ковтун, Юрій АнатолійовичПоказана можливість використання насіння льону для надання масляній пасті гепатопротекторних властивостей. Using flaxseed as hepatoprotective additive in butter paste.Документ Масляна паста з поліфункціональною добавкою(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Яценко, Ольга ВолодимирівнаРозроблено новий вид масляної пасти з добавкою чорниці. It was novel type butter paste with blueberries.Документ Перспективи застосування прополісу в розробленні масляної пасти(2013) Рашевська, Тамара Олексіївна; Двойнікова, О. П.Створення масляної пасти функціонального призначення з додаванням прополісу. Development of functional butter paste with propolis.Документ Використання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пасти(2013) Рашевська, Тамара Олексіївна; Ковтун, Юрій АнатолійовичРозроблено масляну пасту функціонального призначення з добавкою білків сироватки. We developed functional butter paste with additive of serum proteins.Документ Розроблення масляної пасти з калиною(2013) Буравець, Катерина Борисівна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНами розроблена рецептура, технологія і технологічна схема масляної пасти з сиропом калини і було встановлено, що підібрані компоненти покращують пластичність і консистенцію готового продукту. We developed a formulation, technology and flowsheet of butter paste with syrup viburnum and found that the selected components improve consistency of the finished product.Документ Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка(2013) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНами розроблено рецептуру, технологію та технологічну схему масляної пасти з порошком із червоного столового буряку. We developed a formulation, technology and process flow of butter paste with the powder of red beet.