Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Поєднання молочної сировини у виробництві м’ясних напівфабрикатів
    (2019) Шевченко, Іванна Юріївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Об’єктом досліджень було обрано м’ясні напівфабрикати, в які запропоновано внести сир сулугуні та суху демінералізовану молочну сироватку збагачену Mg та Mn. Описано їх корисні властивості, яких можна досягти, якщо вносити дані продукти в рецептуру м’ясного напівфабрикату. Наведено спосіб збагачення сироватки.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія «М’ясної соломки» з додавання борошна льону та сухої молочної сироватки
    (2019) Шевченко, Іванна Юріївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Було розроблено спосіб виробництва «м'ясної соломки» та підібрано кількість смако-ароматичних композицій, які додають в рецептуру виробу. Описані температурні режими, за якими виготовляється «м'ясна соломка». Представленні корисні властивості продуктів, які додатково вносять у рецептуру.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження фізико-хімічних показників січених напівфабрикатів з використанням демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mn та Mg
    (2018) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Рожко, Олександра Юріївна
    Об’єктом досліджень було обрано фізико-хімічні показники розроблених модельних фаршів напівфабрикатів та готової продукції. Для дослідження фізико-хімічних показників використовували загальноприйняті методики: визначення вмісту вологи, визначення рН, визначення вологозв’язуючої здатності фаршів та готових виробів, визначення пластичності фаршу, визначення вмісту мінеральних речовин, а також дослідження виходу продукції. The object of research was selected physical and chemical characteristics of developed model semi-products and finished products. For the study of physico-chemical parameters, common methods were used: determination of moisture content, determination of pH, determination of the moisture-making.
  • Ескіз
    Документ
    Використання демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mn та Mg у виробництві січених напівфабрикатів
    (2018) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Рожко, Олександра Юріївна; Рувінський, Олександр Олександрович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
    В роботі визначались органолептичні та фізико-хімічні показники якості напівфабрикату. Для дослідження фізико-хімічних показників використовували загальноприйняті методики: визначення вмісту вологи, визначення рН, визначення вологозв’язуючої здатності м’яса та фаршів, визначення пластичності фаршу, а також дослідження виходу продукції порівняно з контролем. The work determines the organoleptic and physico-chemical parameters of the quality of the semi-finished product. For the study of physico-chemical parameters, common methods were used: determination of moisture content, determination of pH, determination of the moisture-binding capacity of meat and minced meat, determination of plasticity, as well as research of output as compared to control.
  • Ескіз
    Документ
    Можливість використання молочної сироватки при виготовленні паштетів
    (2014) Тягнибіда, Катерина Миколаївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Досліджено способи використання сироватки молочної у м’ясній промисловості. Об’єктом досліджень обрано м’ясний паштет, рецептура якого додатково включала сироватку молочну The methods of the use of serum milk are investigational in meat industry. A meat pate compounding of that included a serum milk additionally is select the object of researches
  • Ескіз
    Документ
    Зміна працездатності білих щурів, що вживали сироватку молочну, оброблену електроіскровими розрядами
    (2013) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Киричок, Л. М.; Василів, Володимир Павлович
    Досліджено впливсироватки молочної, що підлягала дії електроіскровихрозрядів, на працездатність білих щурів.Працездатність вивчали за загальноприйнятою методикою в умовах статичних навантажень. Критерієм фізіологічної активності сироватки була зміна адаптогенних показників тварин щодо рівня їх працездатності.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження мікробіологічних показників сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами
    (2012) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Василів, Володимир Павлович
    Вивчено характер дії електроіскрового оброблення на мікроорганізми молочної сироватки (загальну кількість мікроорганізмів, плісняві гриби, дріжджі). A nature of electric-spark processing impact on microorganism in milk whey (total amount of microorganism, mould and yeast) is studied.
  • Ескіз
    Документ
    Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоїв
    (2011) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Ардинський, Олексій Валерійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
    Встановлена позитивна дія електроіскрового оброблення на сироватку молочну, яка забезпечує стабільність дисперсної системи за рахунок подрібнення частинок білку, і тим самим сприяє збереженню біологічної цінності, а також покращує мікробіологічні показники продукту.
  • Ескіз
    Документ
    Електрогідравлічний ефект в процессах оброблення водних середовищ
    (2012) Василів, Володимир Павлович; Маринін, Андрій Іванович; Запорожець, Юлія Владиславівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Ардинський, Олексій Валерійович
    У статті наведено результати досліджень впливу електрогідравлічного ефекту в процесах оброблення водних середовищ на прикладі технологічних схем виробництва цукру, водно-вапняної суспензії та сироваткових напоїв.