Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Оцінка конкурентоспроможності горілки серед відомих українських виробників(2015) Шаповалова, Наталія Петрівна; Башинська, Аліна ВасилівнаДокумент Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами(2015) Шаповалова, Наталія Петрівна; Богданович, Альона МиколаївнаДокумент Шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства в ринкових умовах господарювання(2015) Шаповалова, Наталія Петрівна; Несміянова, Марія ВалеріївнаВ статті розглянуті шляхі збільшення обсягів реалізації ігристих вин на території України та закордоном, поліпшення якості продукції, підвищення конкурентоспроможності підприємства на вітчизняному та закордонному ринку.Документ Зміни органолептичних показників якості нових ласощів під час зберігання(2012) Шаповалова, Наталія ПетрівнаВстановлено, що якість продукції при регламентованих умовах зберігання (18±2ºС, φ=75%), за органолептичними показниками відповідає вимогам діючої нормативної документації протягом подовженого терміну зберігання (3міс).Документ Формування асортименту та якості пастильних кондитерських виробів оздоровчого спрямування у Львівській області(2012) Шаповалова, Наталія ПетрівнаПроведені дослідження з формування асортименту з якісно новим підходом до харчових продуктів, які здатні задовольняти фізіологічні потреби людини в життєво необхідних нутрієнтах, сприяти нормалізації імунного статусу, метаболічних процесів та функціонуванню щітоподібної залози має виключно важливе соціальне і політичне значення, в тому числі з позиції збереження генофонду нації. Розроблені рецептури нових пастильних виробів збагачених мікронутрієнтами. Past studies of the formation range of qualitatively new approach to food that are able to meet the physiological needs of people in vital nutrients contribute to the normalization of the immune status, metabolic processes and functioning schitopodibnoyi cancer is extremely important social and political significance, including the position of preserving the gene pool nation. Developed new recipes pastylnyh products fortified with micronutrients.Документ Мікробіологічна безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямування(2011) Шаповалова, Наталія ПетрівнаДосліджено кількісний і якісний склад мікрофлори, як показника безпечності кондитерських виробів.Всі мікробіологічні показники находяться в межах норм встановлених стандартами, що дає змогу рекомендувати нові пастильні вироби щодо безпечного споживання під час тривалого терміну зберігання. Investigated the quantitative and qualitative composition of the microflora, as a measure of safety confectionery vyrobiv.Vsi microbiological parameters are found within the standards set by the standard, so you can recommend new products pastylni for safe consumption during long term storage.Документ Вплив нових пастильних виробів оздоровчого спрямування на стан здоров’я та працездатність учнів(2011) Ганич, Оксана Миколаївна; Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія ПетрівнаПогіршення здоров'я дітей, які живуть в йододефіцитних регіонах, їх розумової діяльності та фізичного розвитку, диктують необхідність прийняття биокорректорних заходів за допомогою нових пастильних виробів оздоровчого спрямування, що містить ламідан та цикорлакт на всіх етапах розвитку дитини. Worsening of child’s health who live in iodine deficit regions, their mental activity and physical development that dictate the necesseity of taking biocorrectional measures with the help of new pastila wares of health direction containing Lamidan and of Tsikorlakt on all stages of the child’s growth and development.Документ Споживні властивості нових пастильних виробів оздоровчого спрямування(2012) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна; Ганич, Оксана МиколаївнаВивчено споживні властивості нових пастильних кондитерських виробів. Виявлено вплив дієтичної добавки Ламідан і цикорлакту на якість готової продукції. Consumer properties of new pastila pastry wares are studied. Influence of dietary addition of Lamidan and of Tsikorlakt is certain on quality of the finished goods.Документ Вплив дієтичної добавки "Ламідан" та цикорлакту на мінеральний склад та органолептичні показники нових пастильних кондитерських виробів(2010) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна; Лізогуб, ВіраУ статті проаналізовано ряд об’єктивних факторів проблеми йододефіциту, розглянуто доцільність використання у складі кондитерських виробів дієтичної добавки „Ламідан” та цикорлакту для створення нових пастильних виробів оздоровчого спрямування. Встановлено раціональні співвідношення компонентів та їх вплив на мінеральний склад нових продуктів, органолептичні властивості та оздоровчий ефект. The objective factors of the problem iodine deficit is analysed in the article. It also describes the use expedience of dietary addition of „Lamidan” and of Tsikorlakt in composition of confectionery products to form new pastila wares of health direction. Rational correlations of components and their influence are set in mineral structure of new products, органолептичні properties and health effect.Документ Нові пастильні кондитерські вироби(2010) Шаповалова, Наталія ПетрівнаЗ метою профілактики йододефіцитних захворювань запропоновано використання дієтичну добавку Ламідан – природний продукт вітчизняного виробництва виготовлений з бурих водоростей ламінарія японська в рецептурах нових кондитерських виробах. В якості замінника цукру запропоновано використання біологічно активної добавки цикорлакт.