Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Prerequisite program for pest control in restaurants according to HACCP(2022) Ronshyna Kristina; Kuzmin, Oleg; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe purpose of this work is to determine a set of measures to combat pests in restaurants when developing a prerequisite program under the HACCP.Документ Schematization of functional zones in restaurants according to HACCP(2022) Kuzmin, Oleg; Polyovyk, Volodymyr; Dudarev, IgorThe purpose of the work is to determine the functional zones in the restaurant management depending on the risk of contamination of raw materials, semi-finished products and finished products. Метою роботи є визначення функціональних зон у закладі ресторанного господарства у залежності від ризику забруднення сировини, напівфабрикатів і готової продукції.Документ Prerequisite programs of food safety systems for public food(2022) Bilousova, Liudmyla; Kuzmin, Oleg; Mykhailov, BogdanIn the process of analysis, it was found that the programs of preconditions are more general and can be applied to the entire enterprise, regardless of the type of product, while the HACCP plan is developed for a specific food product. У процесі аналізу встановлено, що програми попередніх умов є більш загальними і можуть бути такими, що застосовуються до всього підприємства, незалежно від виду продукції, тоді як план НАССР розробляється для конкретного харчового продукту.Документ HACCP color coding in restaurants(2022) Zaporozhan, Alla; Kuzmin, Oleg; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe purpose of the work is to develop a plan of activities in a restaurant establishment for color coding according to HACCP principles. Метою роботи є розроблення плану заходів у закладі ресторанного господарства для кольорового кодування за принципами HACCP.Документ Programs prerequisite of HACCP system for the cleaning procedure in restaurant(2022) Moskalchuk, Olexandr; Kuzmin, Oleg; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe purpose of the work is to implement the HACCP system when creating a prerequisite program for cleaning rooms and other surfaces in the restaurant business. Мета роботи – впровадження системи НАССР при створенні програми передумови прибирання приміщень та інших поверхонь у ресторанному бізнесі.Документ Requirements for facility premises and equipment in accordance with the HACCP system(2022) Skrynnyk, Ilona; Kuzmin, OlegThe purpose of the work is to develop a plan of requirements for premises and equipment in accordance with the principles of HACCP. Метою роботи є розробка плану вимог до приміщень та обладнання відповідно до принципів НАССР.