Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 15
  • Ескіз
    Документ
    Методи дослідження товарного асортименту
    (2023) Гайдуков, Дмитро Сергійович; Скригун, Наталія Петрівна
  • Ескіз
    Документ
    Управління асортиментом товарів підприємства за допомогою XYZ-аналізу в середовищі MS EXCEL
    (2023) Кучеренко, Дар'я Родіонівна; Сєдих, Ольга Леонідівна
    Економічний аналіз асортименту продукції роздрібних підприємств дозволяє оптимізувати асортиментну політику підприємства, виявити резерви підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності. Підтримка належного рівня конкурентоздатності підприємства неможлива без швидкої реакції на зміни кон'юнктури ринку і своєчасного оновлення асортименту товарів. Саме XYZ-аналіз дозволяє оцінити стабільність продажів товарів у динаміці.
  • Ескіз
    Документ
    АВС-аналіз товарного асортименту
    (2023) Баталова, Тамара Володимирівна; Сєдих, Ольга Леонідівна
    У процесі аналізу асортименту підприємства доцільно, поряд з іншими методами, використовувати також метод АВС-аналізу. ABC- аналіз асортименту забезпечує ґрунтовні аргументи під час формування асортименту, даючи змогу із певним ступенем ймовірності прогнозувати кінцеві результати основної діяльності підприємства
  • Ескіз
    Документ
    Реалізація поєднання методів ABC- та XYZ-аналізу для визначення товарного асортименту підприємства
    (2023) Сірик, Олександра Віталіївна; Сєдих, Ольга Леонідівна
    Розглянуто поєднання ABC- та XYZ-аналізу, яке надає можливість розробити оптимальний варіант випуску кожного виду продукції, виявити товари, що є найбільш прибутковими, та ті, що користуються найменшим попитом, що дозволить зробити деякі поправки з метою оптимізації товарного асортименту підприємства
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення сучасних маринадів для порційних напівфабрикатів
    (2021) Мелехова, М. В.; Корецька, Ірина Львівна
    М 'ясо маринують для того, щоб вирішити відразу кілька завдань: зробити його м'якше, надати йому додатковий аромат і провести первинну антимікробну обробку. Досі залишається актуальними питання стосовно розширення асортименту маринадів для порційних напівфабрикатів без застосування кислот. Варто зауважити, що маринування не завжди призводить до розм'якшення м'яса. У деяких ситуаціях при надмірному маринуванні (в присутності занадто великої кількості кислоти або спирту) тканини втрачають воду і стають занадто твердими.
  • Ескіз
    Документ
    Продукти коекструзійної технології підвищеної харчової і біологічної цінності
    (2019) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Йолтухівська, Марина Василівна
    Сухі сніданки, виготовлені за екструзійною технологією, є популярним і перспективним видом харчування. Але їх харчова цінність потребує удосконалення. Насамперед – збагачення біологічно-активними речовинами. Для цього слід використовувати нетрадиційну сировину. Розглянута можливість збагачення сухих сніданків, виготовлених методом коекструзії, за рахунок внесення солодових екстрактів, порошків дикорослих трав і продуктів бджільництва. Extrusion breakfast cereals are a popular and promising type of food. But their nutritional value needs improvement. First of all, enrichment with biologically active substances. To do this, use unconventional raw materials. The possibility of enriching breakfast cereals made by the method of coextrusion by introducing malt extracts, powders of wild herbs and beekeeping products is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення виробництва із листкового тіста
    (2017) Дочинець, Інга Вікторівна
    Проведене науковцями випікання прісного листкового тіста та взаємозв’язок вологості, теплопровідності готових виробів. A study by scientists baking unleavened pastry and relationship humidity, heat conduction finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження та удосконалення технології сусла для ферментованих напоїв
    (2007) Наливайко, Катерина; Невойт, Юрій Антонович; Прибильський, Віталій Леонідович
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний асортимент шоколаду та його особливості
    (2013) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
    Розглянуто світові інновації у виробництві нових видів шоколаду. Considered the world's innovation in the production of new types of chocolate.
  • Ескіз
    Документ
    Специфіка кондитерської промисловості Львову на етапі її становлення (ХІХ ст.- перша половина ХХ ст.)
    (2010) Коцюбанська, Ольга Олександрівна
    Тези присвячені специфічним рисам кондитерської промисловості м. Львову – домашньому способу виробництва, широкому асортименту, спадковиим технологіям. Abstracts are devoted to specific features of Lviv confectionery industry - domestic mode of production, a wide range spadkovyym technology.