Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання картопляної мезги у виробництві снеків
    (2017) Сивак, Денис Генадійович; Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Писарець, Ольга Петрівна
    В роботі представлено можливість використання картопляної мезги як сировина для виробництва картопляних снеків. Досліджено хімічний склад картопляної мезги та доведено її харчову цінність.The paper presents the possibility of using potato pulp as a raw material for the production of potato snacks. The chemical composition of potato pulp has been studied and its nutritional value is proved.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання картопляної мезги для виробництва продуктів оздоровчого призначення
    (2014) Пастух, Ганна Степанівна; Грабовська, Олена Вячеславівна
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження технологічних умов вилучення пектину з картоплі
    (2013) Пастух, Ганна Степанівна; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Наведено результати досліджень технологічних умов вилучення пектину з картоплі. Досліджено фізико-хімічні властивості картопляного пектину. The results of the research process conditions of extracting pectin potatoes. Studied the physicochemical properties of potato pectin.
  • Ескіз
    Документ
    Особенности структуры картофельного пектина
    (2013) Грабовская, Елена Вячеславовна; Пастух, Анна Степановна
    Методом ИК-спектроскопии исследованы особенности структуры пектина изъятого из картофельной мезги, при использовании ферментных препаратов и без предварительной обработки ферментами сырья. By IR-spectroscopy features of the structure of pectin extracted from potato pulp, using enzyme preparations and without pre-processing enzymes materials.
  • Ескіз
    Документ
    The investigation of technological conditions of pectin withdrwal from potato and study of its structure pectin
    (2013) Pastukh, Hanna; Grabovska, Olena
    The optimum conditions for extraction of pectin from potato pulp. Studied the physicochemical properties of potato pectin. Using infrared spectroscopy structure of potato pectin extracted using enzyme preparations and without pretreatment enzymes