Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Очищення сортівок у горілчаному виробництві
    (2020) Пивоваров, Олексій Андрійович; Ніщун, Роман; Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Челишева, Надія Михайлівна
    Визначено основні та додаткові способи обробки водно-спиртових сумішей, які сприяють наданню готовій продукції кришталевого блиску, нейтрального горілчаного аромату і м'якого смаку. The main and additional methods of processing water-alcohol mixtures, which help to give the finished product a crystal shine, neutral vodka aroma and mild taste, are identified.
  • Ескіз
    Документ
    Методика обработки сортировки активными углями на модельной установке в ликероводочном производстве
    (2008) Кузьмин, Олег Владимирович
    Побудова експериментального стенду, для можливого моделювання процесу адсорбції водно-спиртової суміші на активному вугіллі. Construction of an experimental stand, for possible modeling of the process of adsorption of a water-alcohol mixture on active coal.
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води
    (2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Суйков, Сергій Юрійович
    Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води. Establishment of relaxation in water-alcohol systems in the process of electrochemical activation of drinking water.
  • Ескіз
    Документ
    Стабілізація водно-спиртових сумішей в процесі електрохімічної активації питної води
    (2015) Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Мирончук, Валерій Григорович; Суйков, Сергій Юрійович
    Дослідження механізму встановлення рівноважного стану водно-спиртових сумішей на основних етапах створення горілки при використанні електрохімічної активації питної води. Study of mechanisms of the equilibrium state of aqueous-alcoholic mixtures at key stages of the creation of vodka using electrochemical activation of drinking water.
  • Ескіз
    Документ
    1Н ЯМР дослідження водно-спиртових сумішей, виготовлених на демінералізованій воді
    (2015) Кузьмін, Олег Володимирович
    Визначення механізму трансформації протонів етанолу і технологічної води (демінералізованої зворотним осмосом).
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення несталої рівноваги у горілках за допомогою 1Н ЯМР спектроскопії
    (2014) Кузьмін, Олег Володимирович
    Встановлення рівноважного стану гідроксильних протонів етанолу і води у горілках і горілках особливих, за допомогою 1H ЯМР спектроскопії. Establishment of the state of equilibrium of hydroxyl protons of ethanol and water in vodka and vodka flavored, by means of 1H NMR spectroscopy.
  • Ескіз
    Документ
    Термодинамічна рівновага водно-спиртових сумішей при створенні горілок
    (2014) Кузьмін, Олег Володимирович
    Отримано експериментальні докази характеру встановлення термодинамічної рівноваги водно-спиртових сумішей. Experimental proofs of character of establishment of thermodynamics equilibrium of aqueous-alcoholic mixtures.
  • Ескіз
    Документ
    Процес встановлення рівноважного стану водно-спиртових сумішей при використанні демінералізованої води
    (2014) Кузьмін, Олег Володимирович
    Вивчено внутрішні механізми встановлення рівноважного стану водно-спиртових сумішей в залежності від часу контакту етанолу із демінералізованою зворотним осмосом водою. The internal mechanisms of establishment of the state of equilibrium of aqueous-alcoholic mixture are studied depending on time of contact of ethanol with the water demineralized by a reverse osmose.
  • Ескіз
    Документ
    Управління процесом стабілізації водно-спиртових сумішей
    (2014) Кузьмін, Олег Володимирович; Мирончук, Валерій Григорович
    Встановлено умови для створення рівноважної структури готового продукту з поліпшеними дегустаційними властивостями. Terms are set for creation of equilibrium of structure of the prepared product with the improved tasting properties.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні напрями розвитку біотехнології продуктів бродіння
    (2004) Домарецький, Віталій Афанасійович
    Всі фундаментальні, теоретичні і прикладні наукові дослідження в напрямку розвитку біотехнології продуктів бродіння повинні передбачувати кінцеві результати, які характеризують високу якість нових продуктів і напоїв, низьку собівартість і великі прибутки підприємств, що їх вироблятимуть. All fundamental, theoretical and applied research in the development of biotechnology fermentation products must predict outcomes that characterize high quality new products and beverages, low cost and high profits of companies that produce them.