Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 26
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення харчової цінності гарячих солодких страв
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Досліджено перспективні способи підвищення харчової цінності фонданів у виробничих умовах закладів ресторанного господарства. Perspective innovative directions of increasing the nutritional value for fondants via production conditions of restaurant establishments are investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування методів прикладної реології при аналізі якості харчових продуктів
    (2017) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
    Запропоновано визначати зміну якості харчових продуктів при зберіганні, шляхом аналізу їх реологічних властивостей. Представлена математичну модель, процесу релаксації напруги.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексная оценка качества водки
    (2008) Топольник, Вера Григорьевна; Кузьмин, Олег Владимирович
    В статье приведена методика комплексной количественной оценки качества водки для ликеро-водочного производства, согласно принципам квалиметрии. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of vodka of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.
  • Ескіз
    Документ
    Food safety assessment of products
    (2017) Shysh, Ruslana; Molozhon, Maria
  • Ескіз
    Документ
    Manufacturing and trading company “Lucas”: the taste of quality
    (2017) Udalova, Yulia; Molozhon, Maria
  • Ескіз
    Документ
    Економічні засади управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі
    (2017) Григорців, Михайло Володимирович; Труш, Юлія Леонідівна
    Ринковій економіці характерний стан активної конкуренції на глобальних ринках товарів і послуг. Витримати зростаючої конкуренцію можуть тільки ті підприємства, які пропонують споживачам за лояльну ціну товари і послуги вищої якості. Для економіки України характерна складність процесів розвитку ринкових відносин. В умовах конкурентного середовища ринку, підприємства всіх видів діяльності повинні орієнтуватися на споживача і збільшення виробництва якісних товарів і послуг. Висока якість продукції є одним з головних факторів успіху суб'єктів харчової промисловості та засобом забезпечення їх економічної ефективності.
  • Ескіз
    Документ
    Елементи системи управління якістю в готельно-ресторанних закладах на стадії виробництва продукції
    (2015) Кузьмін, Олег Володимирович; Зваричук, Зоя Василівна; Єфімова, Єлизавета Олексіївна
    Розробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.
  • Ескіз
    Документ
    Low-calorie creams based on fresh milk cream
    (2016) Zviahintseva-Semenets, Yuliia; Kobylinska, Olena; Kambulova, Yuliia
    The paper studied the effect of hydrocolloids, such as sodium alginate, j-karragenan and agar to stabilize the structure of creamy low-fat creams. Studied the process of swelling of these substances in the cream, determined the optimal hydronic. According to the analysis of organoleptic and physico-chemical creams quality indicators defined rational concentration of sodium alginate, j-karragenan and agar.
  • Ескіз
    Документ
    Scientific basis of enviromental assessment in food processing
    (2016) Togachynska, Olga; Nychyk, Oksana; Yurchuk, Lyudmila; Salavor, Oksana
  • Ескіз
    Документ
    Шовковиця, як покращувач біохімічного складу плодово-ягідних виноматеріалів
    (2008) Литовченко, Олена; Литовченко, Борис; Бабич, Ірина Михайлівна
    Одним з найважливіших питань індустрії напоїв є постійне покращення якості сировини за рахунок додавання природних, екологічно чистих з високим вмістом біологічно активних речовин компонентів. Для створення нових продуктів підвищеної біологічної цінності застосовані плоди шовковиці, багаті на БАР, які історично використовувались населенням в настоянках, вареннях, наливках.