Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження двостадійного зневоднення казеїну з використанням вібраційної сушарки
    (2023) Зозуля, Кирило Русланович; Люлька, Дмитро Миколайович
    Запропонована технологічна схема виробництва казеїну з використанням декантера для механічного зневоднення та подальшого сушіння казеїну на вібраційній конвективній сушарці дозволяє зменшити втрати білка
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів отримання та сушіння харчового казеїну
    (2023) Зозуля, Кирило Русланович; Люлька, Дмитро Миколайович
    Обґрунтовано можливість одержання сухого казеїну з високими показниками якості способом сушіння в завислому шарі, в нерухомому шарі та під вакуумом з інфрачервоним нагріванням. Об’єктом дослідження є знежирене молоко. Сушіння різними способами, враховуючи температурні режими, а також проведення порівняльної характеристики якісних показників для отримання продукту підвищеної якості
  • Ескіз
    Документ
    Визначення впливу коливань потоків теплоносія на час перебування частинок продукту в дискових розпилювальних сушарках промислового типу
    (2020) Туфекчі, Валентин Іванович; Вересоцький, Юрій Іванович
    Сушіння розпилюванням - це перетворення продукту з рідкого стану в висушений шляхом розпилення в гаряче сушильне середовище (Masters, 1972). Така техніка сушіння використовується в ряді технологічних виробництв для виробництва харчових продуктів, миючих та косметичних засобів, фармацевтичних препаратів. Так компанія Fonterra Co-operative Group Ltd., найбільший у світі експортер молочної продукції, використовує близько 40 сушарок для розпилення на 25 виробничих площах в Новій Зеландії. Spray drying is the conversion of a product from a liquid state to a dried state by spraying it into a hot drying environment (Masters, 1972). This drying technique is used in a number of process industries for the production of food, detergents, cosmetics, and pharmaceuticals. For example, Fonterra Co-operative Group Ltd., the world's largest exporter of dairy products, uses about 40 spray dryers at 25 production sites in New Zealand.
  • Ескіз
    Документ
    Сушильна установка сушіння пивної дробини в киплячому шарі
    (2021) Гущик, Валентина Олександрівна; Якобчук, Роман Леонідович
    В роботі представлено сушильну установку для пивної дробини, яка забезпечує зневоднення продукту від початкової вологості 80% до кінцевої – 10%. The robot presents a drying plant for brewer's grains, which ensures that the product has a corn moisture content of 80% to a final moisture content of 10%.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення установки та модернізація вихрової сушарки з метою інтенсифікації процесу сушіння молочного казеїну
    (2019) Кіріяченко, Владислав Олександрович; Бабко, Євген Миколайович
    Технічною задачею модернізації є інтенсифікація процесу сушіння, запобігання залежуваності матеріалу, підвищення якості висушуваного продукту, можливість регулювання часу перебування продукту в сушильній камері. The technical task of modernization is intensification drying process, prevention of material dependence, quality improvement the dried product, the ability to adjust the product's residence time drying chamber.
  • Ескіз
    Документ
    Сушарка з псевдорозрідженим шаром
    (2013) Бузлукова, Ольга; Доломакін, Юрій Юрійович
    Поставлена задача удосконалення сушарки псевдозрідженого шару, в якій нова конструкція зменшує гідравлічний опір та запобігає утворенню застійних зон. Tasked with improving the fluidized bed dryer in which the new design reduces the flow resistance and prevents the formation of dead zones.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення обладнання для сушіння у псевдозрідженому шарі
    (2011) Драчук, Катерина Петрівна
    Розглянуті перспективи розроблення обладнання для сушіння у псевдозрідженому шарі. Consider supporting the the development of equipment for drying in a fluidized bed.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технологій утилізації відходів пивоварного виробництва
    (2013) Кошова, Валентина Миколаївна; Куц, Анатолій Михайлович
    Визначено, що кращою є чисто солодова або солодова рисова дробина, до яких перед висушуванням потрібно додати не менше 15 % залишкових пивних дріжджів. Для висушування цих дробин мінімальні витрати пари порівняно з іншими дробинами.We determined that the best is a pure malt or malt rice grains, which before drying to add at least 15% residual brewer's yeast. For drying of Drobin minimum steam consumption compared to other grains.
  • Ескіз
    Документ
    Утилiзацiя теплоти в сушильних установках
    (1997) Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович
    В тезах доповіді авторами наведено основні технолотехнічні схеми утилізації теплоти в сушильних установках. Показано ефективність використання скляного теплообмінника утилізатора у сушарках харчової промисловості. In theses authors report provides basic scheme tehnolotehnichni utilization of heat drying facilities. The efficiency of the heat exchanger of glass waste in kilns food industry.