Колективні монографії, розділи з колективних монографій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12021
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Роль продовольчої безпеки в соціально-економічному розвитку вітчизняної економіки(2015) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаРозглянуті деякі аспекти забезпечення продовольчої безпеки країни. Особлива увага приділена аналізу рівня споживання основних продуктів харчування та їх фізичної достатності. Some aspects of ensuring the country's food security are considered. Particular attention is paid to the analysis of the level of consumption of basic food products and their physical sufficiency.Документ Якість харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування(2014) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаРозглянуто якість і безпечність харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування, проаналізовані основні показники, які характеризують достатність продовольства. The quality and safety of food as a basis for physical sufficiency of nutrition are considered, the main indicators that characterize the adequacy of food are analyzed.Документ Органічне виробництво продуктів харчування і його місце у забезпеченні продовольчої безпеки(2014) Тіхонова, Наталія ОлександрівнаВ цьому розділі монографії: - описується поняття органічних продуктів; - розглядається взаємозвязок якості, екологічності та економічної доступності продуктів харчування в Україні; - зясовується вплив органічного виробництва на продовольчу безпеку в країні. This chapter of monograph consist of: - describtion of the concept of organic products; - consideration of the relationship between quality, environmental and economic availability of food products in Ukraine; - analyze of impact of organic production on food security in the country.Документ Доступність харчових продуктів і її взаємозв’язок з іншими складовими продовольчої безпеки(2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаВ даному розділі монографії: - аналізуються витрати домогосподарств на харчування, харчові продукти за доходом; - описується існуючий споживчий кошик в Україні та його особливості; - розглядається доступність, яка включає фізичну достатність і економічну доступність продуктів харчування; - описується важливість поняття питної води для населення та пропонується можливість включення її до споживчого кошику країни. This chapter of monograph contains: - examination of household spending on food and food products by income; - describes the current consumer basket in Ukraine and its features; - consider accessibility, which includes an economic sufficiency and availability of food products; - describes the importance of the concept of drinking water for population and proposed the inclusion of it in to the consumer basket of the country. В данном разделе монографии: - анализируются расходы домохозяйств на питание, пищевые продукты по доходу; - описывается существующая потребительская корзина в Украине и ее особенности; - рассматривается доступность, которая включает физическую достаточность и економичную доступность продуктов питания; - описывается важность понятия питьевой воды для населення и предлагается возможность включения ее в потребительскую корзину страны, кафедра менеджмента.Документ Збалансованість, як складова частина принципів продовольчої безпеки(2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаВ цьому розділі монографії: - розглянуто збалансованість як сладову частину принципів продовольчої безпеки; - описано звязок між основними принципами продовольчої безпеки; - сформульовано поняття основних принципів продовольчої безпеки та їх характеристика.Документ Якість харчової продукції – передумова забезпечення продовольчої безпеки країни(2015) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаРозглянуті питання оцінки якості харчування та її вплив на продовольчу безпеку країни. The questions assessing the quality of food and its impact on food security are considered.Документ Продовольча безпека як складова економічної безпеки України(2014) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаПроаналізовано сучасний стан продовольчої безпеки України та досліджені основні її індикатори. The current state of food security of Ukraine and studied its main indicators.Документ Продовольча безпека України в умовах світової глобалізації(2014) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВисвітлені основні складові продовольчої безпеки. Значна увага приділена аналізу рівня споживання та калорійності продуктів харчування. Highlights the major components of food security. Much attention is paid to analysis of consumption and calorie foods.Документ Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки(2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаДосліджені основні проблеми в сфері якості та безпечності харчових продуктів та їх вплив на забезпечення продовольчої безпеки України. The basic problem in the quality and safety of food products and their impact on food security of Ukraine.Документ Сучасний стан розвитку олійно-жирової галузі в контексті продовольчої безпеки України(2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Кузьмінська, Наталія ЛеонідівнаПроаналізовано сучасний стан розвитку олійно-жирової промисловості у контексті продовольчої безпеки України. The current state of oil and fat industry in the context of food security of Ukraine is analyzed.