Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
37 результатів
Результати пошуку
Документ Вибір локальних сортів винограду Закарпатського регіону для виробництва ігристих вин(2024) Хоменко, Єлєна Михайлівна; Бабич, Ірина МихайлівнаВ роботі були описані ігристі вина «CarpathianSekt». Унікальна назва, яку Шато Чизай відроджує для ігристих вин із Закарпаття. Вина створені за європейським методом Шарма-Мартінотті.Документ Про розвиток виноградарства та виноробства на Закарпатті(2024) Сидоренко, Валентин Олегович; Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бабич, Ірина МихайлівнаМетою досліджень було наукове обгрунтування і удосконалення технології ігристих вин із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.Документ Використання вишні в технології плодово-ягідних вин(2024) Поліщук, Микола Максимович; Бабич, Ірина МихайлівнаПроаналізувавши стан плодово-ягідного виробництва в Україні, було охарактеризовано ключові етапи одержання сухого вишневого виноматеріалу.Документ Вплив рас дріжджів на якість шампанських вин(2021) Сергійчук, Ірина Андріївна; Бабич, Ірина Михайлівна; Василів, Володимир ПавловичДокумент Зниження споживання теплоенергоресурсів при виробництві пивного сусла(2020) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина МихайлівнаДокумент Сорти винограду в українському Кагорі(2024) Мачужак, Марія Михайлівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола ВасильовичМетою досліджень було наукове обґрунтування і удосконалення технології вин типу Кагор із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.Документ Низькотемпературні термоелектричні сушарки періодичної дії(2021) Фесюн, Сергій Володимирович; Потапський, Олександр Володимирович; Бабич, Ірина Михайлівна; Пилипенко, Олексій ЮрійовичВиконано аналітичний огляд літератури та патентний пошук. Розроблено принципові схеми та ескізні креслення низькотемпературної та багатозональної термоелектричних сушарок періодичної дії.Документ Енергозберігаючі технології приготування пивного сусла(2021) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина МихайлівнаВ даній роботі постадійно розглянуто заходи, що сприятимуть зменшенню споживання теплової енергії при приготуванні пивного сусла.Документ Обґрунтування технологічних прийомів при виробництві вітчизняних коньяків(2021) Сидоренко, Валентин Олегович; Бабич, Ірина Михайлівна; Маринченко, Віктор ОпанасовичДокумент Нетрадиційна сировина у виробництві пива(2022) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина МихайлівнаВиробництво крафтового пива передбачає використання лише натуральних інгредієнтів. Пивовари здійснюють пошук нових джерел для розширення асортименту пива з оригінальними органолептичними властивостями. Тому актуальним завданням є часткова заміна хмелю на нетрадиційну сировину.