Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження кріоскопічної температури плодовоягідного купажного напівфабрикату
    (2021) Польовик, Володимир Вікторович; Березова, Ганна Олександрівна; Корецька, Ірина Львівна; Масліков, Максим Михайлович
  • Ескіз
    Документ
    Використання лохини в технології збивних десертів
    (2020) Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович
    Досліджено хімічний склад та харчову цінність самбуку яблучного з додаванням пюре з лохини. Обоснована доцільність додавання лохини до рецептурного складу.
  • Ескіз
    Документ
    Фізаліс – інноваційний рослинний компонент для кулінарних виробів
    (2018) Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Петришин, Наталія Зеновіївна
    Дослідження можливостей використання фізалісу як нетрадиційної сировини у виробництві кулінарних виробів. The study of the use of Physalis as an unconventional raw material in the production of culinary products.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення впливу пюре фізалісу на структуру холодних десертів
    (2019) Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Петришин, Наталія Зеновіївна
    Дослідження шляхів поліпшення структури холодних десертів за рахунок використання пектиновмісної рослинної речовини – фізалісу. Studying ways to improve the structure of cold desserts due to the use of pectin-containing material of phisalis.