Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження кріоскопічної температури плодовоягідного купажного напівфабрикату(2021) Польовик, Володимир Вікторович; Березова, Ганна Олександрівна; Корецька, Ірина Львівна; Масліков, Максим МихайловичДокумент Використання лохини в технології збивних десертів(2020) Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Польовик, Володимир ВікторовичДосліджено хімічний склад та харчову цінність самбуку яблучного з додаванням пюре з лохини. Обоснована доцільність додавання лохини до рецептурного складу.Документ Фізаліс – інноваційний рослинний компонент для кулінарних виробів(2018) Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Петришин, Наталія ЗеновіївнаДослідження можливостей використання фізалісу як нетрадиційної сировини у виробництві кулінарних виробів. The study of the use of Physalis as an unconventional raw material in the production of culinary products.Документ Вивчення впливу пюре фізалісу на структуру холодних десертів(2019) Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Петришин, Наталія ЗеновіївнаДослідження шляхів поліпшення структури холодних десертів за рахунок використання пектиновмісної рослинної речовини – фізалісу. Studying ways to improve the structure of cold desserts due to the use of pectin-containing material of phisalis.