Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Гарячі солодкі страви спеціального призначення(2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаСьогодення диктує нагальне питання з можливості поєднання якісного оздоровчого харчування в умовах реалій закладів ресторанного господарства, у яких відсутній широкий асортимент страв, систем спеціального призначення (для людей, які потребують особливого раціону харчування). Present dictates the urgent question of how to match food quality in terms of health institutions realities restaurant business, which is not a wide range of dishes of special purpose (for people who need a special diet).Документ Особливості рецептурного складу фонданів(2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна ІванівнаЗа результатами досліджень підібрано рецептурних склад фонданів спеціального призначення. By the results of researches was chosen the recipe composition of fondans for special purpose.Документ Експерименти з їжею і науковий підхід(2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПредставлено наукові досягнення щодо створення та оформлення інноваційних страв у світі.Документ Розвиток мережі закладів ресторанного господарства столичного регіону України(2012) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор ФедоровичГ оловне завдання сучасного етапу розвитку нашого суспільства спрямоване на подолання спаду суспільного виробництва, побудову соціально орієнтованої економіки, основаної на ринкових відносинах. На цьому етапі виникає потреба у розробці нових підходів до організації та управління економічною діяльністю. Не залишається осторонь від проникнення елементів „нової економіки” і ресторанний бізнес, що набуває особливої актуальності. The main task of the current stage of development of society aimed at overcoming the decline of social production, the construction of a socially oriented economy, which is based on market relations. At this stage, there is a need to develop new approaches to the organization and management of economic activities. Do not remain aloof from penetrating elements "new economy" and restaurant business, which is of particular relevance.Документ Флейринг - запальне мистецтво коктейлю(2014) Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаКонкуренція серед закладів ресторанного господарства постійно загострюється. І кожен ресторатор працює над унікальністю свого закладу, для того щоб привернути більше постійних гостей, або переманити їх від конкурентів. Більшість споживачів на сьогодні цікавить шоу і флейринг зможе привернути увагу такого сегменту. Competition among institutions restaurant industry constantly escalates. And every restaurateur working on his unique institution in order to attract more regular visitors or to entice them away from competitors. Most consumers today are interested in shows and fleyrynh'll reach this segment.Документ Нові технології в ресторанному бізнесі(2014) Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаСвіт майбутнього безперечно пов'язаний із розвитком та застосуванням технологій. А майбутнє ресторанного бізнесу за високотехнологічними ресторанами. Відвідування цих закладів може перетворитися на цікавий і видовищний захід, в якому клієнти приймають безпосередню участь. World Future undoubtedly associated with the development and use of technologies. A restaurant business for future high-tech restaurants. Visiting these institutions could become an interesting and entertaining event in which clients are involved.Документ Технологія фондану - традиції та інновації(2014) Гавриш, Андрій Володимирович; Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаFondant au chocolat - відомий французький десерт, який все більш набуває популяризації в закладах ресторанного господарства всього світу. Фондан винайшли у 1981 році в провінції Обрак, в Авейроні, який знаходиться в самому центрі Франції. Автором десерту став знаменитий французький шеф-кухар ресторану Лагійоль, володар 3 зірок Мішлена, вищої кулінарної нагороди, Мішель Брас. Над створенням фондану шеф-кухар разом із своїми підлеглими працював більше двох років. Головною задачею та ідеєю було створення страви, яка б була ніжною та рідкою усередині, а також хрусткою і «бісквітною» зовні. Fondant au chocolat - famous French dessert that becomes increasingly popularization institutions in restaurants around the world. Fondan invented in 1981 in the province of Aubrac in Aveyroni, which is located in the heart of France. The author was the famous French dessert chef Lahiyol, the owner 3 Michelin stars, the highest culinary awards, Michel Bras. On the creation fondanu chef with his subordinates worked more than two years. The main goal and the idea was to create a dish, what would be soft and liquid inside, and crispy and "biscuit" outside.Документ Закордонний досвід та перспективи використання технології їстівної упаковки для йогуртів(2014) Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаТехнології безвідходного виробництва на сьогодні активно починають впроваджувати по всьому світу у зв'язку зі стрімким погіршенням екологічної ситуації. Одна справа, коли використану упаковку можна викинути і переробити для повторного використання, і зовсім інше, коли упаковка відсутня.Документ Переваги використання та впровадження в закладах ресторанного господарства інноваційної пательні-wok(2014) Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаБезперечним фактом є поширення моди на азіатську кухню. З'являється все більше шанувальників гострої, з особливим смаком неординарної їжі. Але готувати ці страви у звичному європейському посуді не завжди виходить. Тому пильна увага рестораторів була спрямована на каструлі і пательні, в яких готують їжу азіатські кухарі. Одним з таких предметів «китайського» посуду і стала пательня-wok. The undisputed fact is spreading fashion Asian cuisine. There are more fans spicy, with a special taste extraordinary food. But prepare these dishes in the usual European dishes are not always successful. Therefore, careful attention was directed to restaurateurs pots and pans in which Asian cooks prepare food. One of these items "Chinese" dishes and began frying pan-wok.Документ Один з напрямів досліджень молекулярної гастрономії(2012) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаПредставлено результати теоретичних досліджень сферифікації як перспективного напрямку молекулярної гастрономії. The results of theoretical researches of spherification as prospective direction of molecular gastronomy are presented.