Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Сорти винограду в українському Кагорі(2024) Мачужак, Марія Михайлівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола ВасильовичМетою досліджень було наукове обґрунтування і удосконалення технології вин типу Кагор із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.Документ Підвищення якості ректифікованого етилового спирту(2021) Булій, Юрій Володимирович; Куц, Анатолий Михайлович; Бондар, Микола Васильович; Мукоїд, Роман МиколайовичВ умовах високої конкуренції пріоритетним напрямом є модернізація спиртового виробництва з розробкою та впровадженням високоефективних і безвідходних технологій, що дозволяють отримати товарний спирт високої якості.Документ Розробка іноваційних технологій харчового спирту, абсолютованого етанолу і біоетанолу(2023) Руденко, Олег Сергійович; Бондар, Микола ВасильовичОсновне завдання та мета: по-перше, підвищення якості харчового спирту в порівнянні з ГОСТ Р 51652-2000; по-друге, дотримання вимог щодо екологічного розвитку, «скорочення утворення відходів, їх залучення в повторний господарський оборот за допомогою максимально повного використання вихідної сировини та матеріалів»; по-третє, поліпшення економічних показників виробництва, і, нарешті, завдання виробництва біоетанолу, абсолютованого та безводного етилового спирту. Спиртове виробництво не задовольняє всьому комплексу вимог, що пред'являються до нього, тому призупинена робота багатьох спир-тових заводів України.Документ Особливості переробки винограду(2022) Вітковська, Ольга Валентинівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола ВасильовичДокумент Вплив температури на бродильну активність та зберігання пивних дріжджів(2021) Попівнич, Марина Олегівна; Бондар, Микола ВасильовичНа основі теоретичних та експериментальних досліджень встановлено температури приготування і зберігання дріжджів для забезпечення їх бродильної активності.Документ Підвищення фізико-хімічної стабільності пива при використанні полівінілполіпіролідону (ПВПП)(2020) Кірічевська, Яна Влодимирівна; Бондар, Микола ВасильовичМетою даної роботи було підібрати дозу ПВПП, яка дозволить подовжити термін зберігання та буде утворювати колоїдно стійке пиво більше 6 місяців.Документ Важливі об’єкти права інтелектуальної власності(2021) Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола Васильович; Бойко, Петро МиколайовичПитання інтелектуальної власності завжди являється актуальним серед виробників будь-якої продукції. Тому як зареєструвати свою торгову марку і що потрібно врахувати при виході бренда на європейський ринок мають знати всі виробники. Особливість продуктів з географічним зазначенням, як виділеної групи продуктів, якість яких визначається місцем їх походження, полягає в унікальному поєднанні місцевих природних ресурсів (клімату, ґрунту, місцевих видів тварин і рослин, традиційного обладнання) і культурних цінностей даної території (традицій, умінь і навичок, які часто передавалися з покоління в покоління). Завдяки цьому поєднанню формується особливий взаємозв’язок між цією територією, виробленими там продуктами і зацікавленими особами з числа місцевих жителів.