Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Пшеничні висівки – джерело харчових волокон у виробництві гамбургерів
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Наріжна, Поліна Вікторівна
    З метою збагачення харчових продуктів харчовими волокнами були розроблені гамбургери з використанням пшеничних висівок. В результаті проведених досліджень встановлено оптимальну кількість внесення висівок та умови їх підготовки. With the purpose of enriching of food products food fibres hamburgers were developed with the use of wheat brans. As a result of the conducted researches the optimum amount of bringing of brans and condition of their preparation is set.
  • Ескіз
    Документ
    Властивості харчових волокон та доцільність їх використання в рецептурах харчових продуктів
    (2014) Наріжна, Поліна Вікторівна; Повх, Тетяна Михайлівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Досліджені властивості харчових волокон для розширення асортименту продуктів оздоровчо-профілактичного призначення. The properties of dietary fiber to expand the range of products health-care appointment.
  • Ескіз
    Документ
    Використання функціонально-комплексних сумішей у технології шинок запечених
    (2013) Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Для виробництва шинки запеченої розроблені нами рецептури включають м’ясо куряче, індички, свинини і яловичини. Для забезпечення стабільної якості шинок з високим виходом готової продукції ми використовували багатофункціональну харчову добавку «Комбі Шинка», для збагачення харчовими волокнами – «Протемікс 75», для збагачення вмістом заліза – «Апроред», для декорування – обсипку «Братекс декор». For a production ham baked compounding is developed by us include meat hen, turkey, pork and beef. For providing of stable quality of hams with a high prepared product output we used multifunction food addition of «Kombi Ham», for enriching food fibres – «Protemiks 75», for enriching of iron content – «Aprored», for decorating – obsipka of «Brateks dekor».
  • Ескіз
    Документ
    Розширення ассортименту м’ясних напівфабрикатів
    (2013) Слива, Світлана Сергіївна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Розроблені рецептури порційних та дрібношматкових напівфабрикатів з додаванням соусів та маринадів. Recipes of portioned and small-sized semi-finished foods with the addition of sauces and marinades are developed.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішень
    (2013) Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Горобець, Юлія Сергіївна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Удосконалення технології варених ковбас за рахунок використання добавки «Вікторія», яка у поєднанні з попередньо підмороженим м’ясом птиці (курячим, індичим) надає вареній ковбасі структури варено-копченої ковбаси. Improving of the technology of cooked sausages by the use of additives "Victoria", which in combination with pre-Frostbitten bird meat (chicken, turkey) gives the boiled-smoked sausage structure to cooked sausage
  • Ескіз
    Документ
    Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатів
    (2013) Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Підібрані оптимальні компоненти, з їх використанням розроблені рецептури м’ясних фаршів, визначені властивості отриманих фаршевих систем та вплив на органолептичні показники готових січених напівфабрикатів. Optimal components are designed, chopped meat recipes with their usage are developed, properties of the systems and the impact on the organoleptic characteristics of chopped semi-finished food were defined.