Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 14
  • Ескіз
    Документ
    Вирішення проблем недостатньої кількості вітамінів та мінеральних речовин у раціоні харчування населення України
    (2020) Сидор, Василь Михайлович
    Удосконалення технології виробництва вітчизняних харчових продуктів з метою підвищення якісних показників набуває все більшої актуальності та має вирішальне значення для покращення демографічної ситуації в Україні, підвищення тривалості життя та загального оздоровлення нації. Саме тому на загальнодержавному рівні мають бути затверджені спеціальні норми для вітамінів і мінеральних речовин, що використовуються в якості інгредієнтів у продуктах харчування.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінювання ефективності функціонування системи управління якістю операторів ринку харчових продуктів
    (2020) Сидор, Василь Михайлович
    Розглянуто алгоритм аудиторської діяльності для перевірки системи управління якістю, що дозволяє операторам ринку харчових продуктів виготовляти продукцію зі стабільними показниками якості і такими , що здатні конкурувати як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарства
    (2016) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Сидор, Василь Михайлович
    В умовах жорсткої конкуренції серед сучасних виробників якість пива повинна повністю задовольняти вимоги споживача щодо смаку та аромату напою, хмельової приємної гіркоти та кольору, пінистості, стійкості піни та самого напою під час зберігання, а встановлення міні-броварень в закладах ресторанного господарства дозволяє контролювати якість на всіх стадіях його виробництва та забезпечувати широкий асортимент сортів пива. In a competitive environment among modern manufacturers of quality beer must fully meet the requirements of the consumer's taste and aroma of the drink, Hmeljova pleasant bitterness and color pinystosti, the stability of the foam and of the beverage during storage and installation of mini breweries in institutions restaurant industry allows to control quality at all stages of production and provide a wide range of beers.
  • Ескіз
    Документ
    Адаптація вітчизняного законодавства з європейським у сфері якості та безпеки харчових продуктів
    (2016) Кеда, Анжела Сергіївна; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Karpovets, Petro; Григор'єва, Любов Іванівна; Grigorieva, Lyubov
    Питання безпеки харчових продуктів є актуальним для всіх країн світу. Безпечність харчових продуктів є одним з основним факторів збереження здоров’я та благополуччя населення. The issue of food safety is important for all countries. Food safety is a major factor in maintaining the health and well-being of the population.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження системи НАССР на підприємствах з виробництва безалкогольних напоїв
    (2016) Трехлебова, Ольга Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна
    Актуальність обраної теми у тому, що безалкогольні напої є найбільш поширеними і популярними напоями у нашій країні як серед молоді, так і серед дорослих людей. The relevance of the chosen topic that soft drinks are the most common and popular drinks in the country among young people and among adults.
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення пива мікронутрієнтами рослинної сировини
    (2016) Рудь, Олена Миколаївна; Сидор, Василь Михайлович
    Виробники пива щорічно розширюють асортимент своєї продукції. Аналізуючи розвиток виробництва напоїв за останні роки, простежується тенденція до їх «натуралізації». Тому актуальною темою сьогодення є розроблення нового сорту пива з удосконаленням його хімічного складу та надання йому статусу функціонального продукту за рахунок додавання спеціальної рослинної сировини.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення способу виробництва хліба пшеничного шляхом збагачення його гороховим борошном та вітаміном D для підвищення біологічної та харчової цінності
    (2016) Потребенко, Олександр Григорович; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна
    В останні роки вчені та технологи всього світу приділяють значну увагу розвиткові науки про біохімію харчування, якої сприяє не лише формуванню висококваліфікованих працівників в галузі харчування, а й оптимізації структури асортименту харчових продуктів, створенню нових продуктів, призначених для різних верств населення. In recent years, scientists and engineers around the world are paying great attention to the development of the science of biochemistry food, which is not only the formation of highly skilled workers in the food industry, but also optimize the assortment structure of foodstuffs, creation of new products for different segments of the population.
  • Ескіз
    Документ
    Використання полісолодових екстрактів при виробництві хліба пшеничного
    (2016) Лепуга, Вікторія Миколаївна; Сидор, Василь Михайлович
    Останнім часом гостро стоїть проблема задоволення споживачів повноцінними продуктами харчування. Recently, the acute problem of full consumer satisfaction with food.
  • Ескіз
    Документ
    Формування патріотичного виховання серед студентської молоді
    (2013) Сидор, Василь Михайлович
    Патріотичне виховання студентської молоді повинно здійснюватися на підставі системного підходу щодо організації та проведення поза навчальної громадсько-патріотичної роботи. Patriotic education of students should be based on a systematic approach to organizing and carrying out public educational and patriotic work.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення якості напоїв з додаванням крохмалю та гуміарабіку
    (2015) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
    Науково обгрунтована і практично доведена можливість застосування емульсій в безалкогольних напоях в харчовій промисловості та в алкогольних напоях в закладах масового харчування. Застосування ароматичних емульсій у виробництві безалкогольних напоїв має ряд переваг, а саме: скорочується тривалість купажування, так як немає необхідності додавати замутнювач і підбирати барвник та ароматизатор. Scientifically and practically proved the possibility of application of emulsions in soft drinks in the food industry and in alcoholic beverages in public catering establishments. The use of aromatic emulsions in the manufacture of soft drinks has a number of advantages, namely: reduced the duration of blending, as there is no need to add samotnia and pick up a dye and flavoring.