Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
26 результатів
Результати пошуку
Документ Використання енергозберігаючих технологій при безперервному обробленні дріжджового тіста(2016) Рачок, Віталій Вікторович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир ІвановичВ результаті камера попереднього змішування дозволить попередньо змішати компоненти тіста та краще замісити його, виконання камери змішування компонентів та камери замішування тіста із двома робочими органами для замісу і нагнітання тіста в камеру бродіння дозволяє поєднати операції змішування та замішування, бродіння та формування виробів з дріжджового тіста в одному агрегаті, що значно скоротить машино-апаратурну схему, час на приготування тіста та готового виробу в цілому, зменшить кількість людського втручання в процес приготування тістового напівфабрикату. As a result, the camera pre-mixing will pre-mix component test and better knead it, perform the mixing chamber components and chamber kneading with two working bodies for mixing and pumping test in a cell fermentation allows to combine operations of mixing and kneading, fermentation and formation of products from dough in single unit that greatly reduce machine-hardware circuits, time to prepare the dough and the finished product as a whole, will reduce human intervention in the process of making dough semis.Документ Застосування енергоощадних інноваційних технологій безперервного замішування дріжджового тіста(2015) Рачок, Віталій Вікторович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія СтаніславівнаЗамішування тіста важлива технологічна операція, від якої у подальшому залежить якість готового виробу. Постає питання впровадження потокової механізованої лінії в складі якої буде тістомісильна машина безперервної дії. Kneading dough important technological operation from which further affects the quality of the finished product. The question is introducing mechanized flow lines as part of which will be continuous kneading machine.Документ Споживча культура та відповідальність вибору харчових продуктів(2015) Теличкун, Юлія Станіславівна; Губеня, Олексій Олександрович; Теличкун, Володимир Іванович; Мнеріе, Дмитро; Шамцян, Марк; Мнеріе, ГабріелаСучасні стратегії, що стосуються здорового харчування, проблем зі здоров’ям та зайвою вагою передбачають необхідність для споживача мати доступ до чіткої, послідовної та доведеної інформації про харчовий продукт. На жаль, більшість споживачів в Україні не звертає уваги на маркування харчових продуктів. Мета даного дослідження - встановити причини, згідно яких споживач не звертає уваги на маркування, та акцентувати увагу споживача на правильному та відповідальному виборі харчових продуктів. Modern strategies regarding healthy eating, health problems and obesity implies the need for consumers to have access to clear, consistent and proven information about food product. Unfortunately, most consumers in Ukraine does not pay attention to the labeling of food products. The purpose of this study - to establish the reasons under which the consumer does not pay attention to labeling and consumer focus on the right and responsible choice of food.Документ Застосування попередньої теплової обробки тістових заготовок, як методу підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів при випіканні хлібобулочних виробів(2015) Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир ІвановичНа основі аналізу складових теплового балансу пічного агрегату та витрат енергоресурсів на ділянках виробництва хлібобулочних виробів визначені шляхи підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів. Предметами дослідження є тепломасообмінні процеси, які відбуваються при випіканні хлібобулочних виробів та витрати енергії на дані процеси.Документ Дослідження процесу бродіння дріжджового пшеничного тіста під тиском(2015) Кравченко, Олександр Іванович; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир ІвановичВ сучасних умовах виробництва одним з основних завдань розвитку харчової промисловості є інтенсифікація технологічних процесів, у тому числі зміною фізико-хімічних якостей природної сировини різними методами при забезпеченні якісної продукції. In modern conditions of production one of the major challenges of the food industry is the intensification of processes, including changing the physical and chemical properties of natural materials by various methods while ensuring quality products.Документ Розширення асортименту та удосконалення обладнання для виробництва снеків(2013) Синьоок, Інна Володимирівна; Теличкун, Володимир ІвановичВиробництво снеків - це молода галузь харчової промисловості, підвищення якої можливе шляхом створення нового і реконструкцію існуючого обладнання.Документ Вплив різних способів термічної обробки на харчову цінність дрібношматкових напівфабрикатів з дичини(2015) Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила Василівна; Теличкун, Володимир ІвановичНа сьогодні, як виробництво, так і переробка м’яса становлять одну з найважливіших галузей сучасного світового агробізнесу. Значна частка доданої вартості отримана в сільському господарстві, припадає на м’ясо свиней, птиці, ВРХ, овець та дичини. Витрати споживачів на їжу спрямовані на купівлю м’яса та продуктів з нього, що прямопропорційно зростанню їх доходу. Так за даними Держкомстату кожна сім’я витрачає 25% свого доходу на купівлю даного виду продукції. Today, both production and meat processing are one of the most important branches of modern global agribusiness. A large proportion of the added value of the agriculture accounts for meat pigs, poultry, cattle, sheep and game. Consumer spending on food intended for the purchase of meat and products thereof, which directly proportional increase their income. So according to the State Statistics Committee, each family spends 25% of their income on the purchase of this product.Документ Позначення на маркуванні часових характеристик зберігання харчової продукції(2014) Мнеріе, Думітру; Цуко, Думітру; Шамцян, Марк; Попович, Крістіна; Теличкун, Володимир Іванович; Губеня, Олексій Олександрович; Теличкун, Юлія СтаніславівнаУмови позначення на упаковці (етикетці) дати виготовлення, терміну зберігання, кінцевої дати споживання у законодавствах України, країнах Європейського Союзу та Митного Союзу відрізняються. Для безперешкодного експорту продукції виробник має враховувати особливості вимог маркування. Доцільно враховувати право споживача на повну інформацію про продукт. Terms designation on the packaging (label) date of manufacture, the term storage, end date consumption in legislation Ukraine, countries EU Customs Union and different. For smooth export products is tailored to suit the requirements of labeling. It is advisable to take into account the consumer's right to full information about the product.Документ Інформація про термін придатності харчових продуктів на етикетці та її розуміння споживачем(2014) Мнеріе, Дмитро; Шамцян, Марк; Тіта, Овідіу; Теличкун, Володимир ІвановичОдна з основних функцій упаковки - інформаційна. Вона дає споживачу необхідну інформацію щодо продукту, його складу, домішок, терміну та умов зберігання, виробника, інструкції щодо використання та інших важливих даних. One of the main functions of packaging - information. It gives the consumer the necessary information about the product, its composition, impurities, duration and conditions of storage, manufacturer, instructions for use and other important data.Документ Впровадження іноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів(2014) Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович; Кравченко, Олександр Іванович; Рачок, Віталій ВікторовичХлібопекарська промисловість є однією з перших за витратами енергетичних та матеріальних ресурсів на проведення технологічних операцій. Виробництво хлібопекарської продукції пов'язане зі значними витратами часу від початку до закінчення технологічного циклу. Впровадження нових прискорених технологій дозволяє спростити технологічний процес виробництва продукції, забезпечити економію енергетичних та матеріальних ресурсів. Bakery industry is one of the first cost of energy and material resources for manufacturing operations. Manufacture of bakery products associated with a significant amount of time from the beginning to the end of the process cycle. The introduction of new technology to facilitate accelerated technological process of production, to provide economy of energy and material resources.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »