Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості виробництва пива при використанні несолоджених замінників солоду(2018) Барнацький, Олександр Русланович; Бондар, Микола ВасильовичМетою роботи є дослідження особливостей виробництва пива при використанні несолоджених замінників солоду. The purpose of the work is to study the features of beer production using unsalted malt substitutes.Документ Вплив раси дріжджів при зброджуванні сусла із крохмалевмісної сировини на утворення летких домішок спирту(2018) Шиян, Петро Леонідович; Кириленко, Роман Григорович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій Михайлович; Єгоров, Сергій; Ярко, Олександр Вікторович; Сиротенко, ОлександрОдним із резервів підвищення ефективності роботи спиртових заводів є зниження витрат вуглеводів на утворення побічних продуктів бродіння шляхом підбору високопродуктивних термотолерантних та осмофільних рас дріжджів. One of the reserves for improving the efficiency of the distilleries is reducing the cost of carbohydrates to the formation of by-products of fermentation by selection of high-yielding thermotolerant and osmophilic yeast breeds.Документ Застосування продуктів переробки кукурудзи в технології виробництва кукурудзяних снеків(2017) Киричок, Ірина; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаВ роботі представлено результати теоретичних досліджень хімічного складу та харчової цінності продуктів переробки кукурудзи.Документ Дослідження впливу складу зерно продуктів на азотисті речовини пивного сусла(2016) Загородня, Катерина Олександрівна; Гребінь, Анна Василівна; Ковч, Аліна Володимирівна; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис ІвановичНа кількісний і якісний склад коагулюючого та амінного азоту суттєво вплиає склад сировини, а також режими затирання зернопродуктів і кип’ятіння сусла з хмелем. При використанні в рецептурі пива підвищеної кількості несолодженого зерна або цукровмісної сировини і гороху можна регулювати до рекомендованих норм вміст в суслі не лише амінний, а й коагулюючий та розчинний азот; On the quantitative and qualitative composition and coagulating amine nitrogen significantly vplyaye composition of raw materials and modes grain mashing and boiling the wort with hops. When used in a recipe beer nesolodzhenoho increased amounts of grain or sugar-raw peas can be controlled to recommended standards content in the must not only amine, but coagulating and soluble nitrogen.Документ Дослідження впливу мінеральних речовин на культивування та зброджування концентрованого сусла(2016) Мудрак, Тетяна Омелянівна; Кириленко, Роман Григорович; Ковальчук, Світлана Степанівна; Дячук, Романа АнатоліївнаЕкспериментально встановлено та теоретично підтверджено позитивний вплив цитратів металів на гідроліз складових сировини та дріжджегенерування в процесі біоконверсії сусла. Встановлено, що найбільш позитивний вплив на біосинтетичні властивості дріжджів має марганець та цинк; Experimentally and theoretically confirmed a positive effect on the hydrolysis of citrate metal components and raw materials in the bioconversion drizhdzheheneruvannya wort. Found that the most positive impact on the biosynthetic properties of yeast has manganese and zinc.Документ Інноваційна технологія етилового спирту з крохмалевмісної сировини(2016) Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Боярчук, Ярослав АндрійовичДослідно-промислові випробування розробленої технології отримання спиртових бражок при низькотемпературній крохмалевмісної сировини з використанням ФП підтвердили, що за невисоких капітальних витрат забезпечується значне покращення технологічних показників зрілих бражок, підвищення виходу і якості готової продукції; Experimental-industrial tests developed technology to obtain alcohol at low temperature brazhok raw starch using enzymes confirmed that at low capital costs provided significant improvements in process performance brazhok mature, increase output and product quality.Документ Продукти переробки кукурудзи - джерело поліненасичених жирних кислот груп w-3 та w-6(2014) Писарець, Ольга Петрівна; Дробот, Віра ІванівнаСьогодні загальновизнаним є доцільність використання в хлібопекарській промисловості композиційних сумішей з продуктів переробки зернових культур і серед них кукурудзи.Today it is generally the feasibility of using in baking industry composite mixtures of products Grain processing and including corn.Документ Гранулометричні характеристики подрібненої кукурудзи(2014) Бабіч, Вячеслав; Євтухов, Артем; Харченко, Євген ІвановичЗ метою ефективної переробки зерна кукурудзи в крупи, борошно та інші харчові продукти, важливим питанням залишається повне виділення зародка із зерна кукурудзи. For the purpose of efficient processing of corn into grits, flour and other food products, an important issue is the full allocation from corn germ.Документ Основні напрямки переробки зерна кукурудзи в Україні(2014) Рибчинський, Родіон Станіславович; Шаповаленко, Олег ІвановичДля переробки в крупу в Україні використовується менше 2% виробленого зерна. Незважаючи на те, що нарощування сировинної бази є передумовою для збільшення обсягів переробки, основним стримуючим фактором у даному сегменті є низький попит на продукцію, що пов'язано 3 низьким рівнем якості готової продукції, та відсутністю культури споживання кукурудзяної крупи у більшості жителів України. For the processing of barley in Ukraine using less than 2% of the produced grain. Despite the fact that increasing the resource base is a prerequisite for increasing recycling, the main limiting factor in this segment is low demand for products due 3 low product quality, and lack of consumer culture cornmeal most people in Ukraine.Документ Безглютенова сировина для оздоровчих і дієтичних продуктів(2013) Мукоїд, Роман Миколайович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Чумакова, Олена Володимирівна; Василів, Володимир ПавловичДля хворих з вродженим захворюванням целіакією токсичні білки клейковини, пшениці, ячменю, жита. Зерно рису, кукурудзи, гречки не містить глютену і має цінний хімічний склад і тому воно має бути використано для приготування харчових продуктів, що забезпечує лікування хворих на целіакію. For patients with congenital disease celiac disease toxic gluten proteins, wheat, barley and rye. Grain of rice, corn, buckwheat does not contain gluten and is a valuable chemical composition and therefore it should be used for cooking food that provides treatment to patients with celiac disease.