Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання журавлини у виробництві зефіру
    (2021) Коваленко, Олександра Сергіївна; Гойко, Ірина Юріївна
    Показано перспективність використання пюре журавлини у виробництві зефіру та досліджено його органолептичні та фізико-хімічні показники. The prospects of using cranberry puree in the production of marshmallows are shown and its organoleptic and physicochemical parameters are studied.
  • Ескіз
    Документ
    Сир кисломолочний, збагачений пряно-ароматичною сировиною та порошками сливи та журавлини
    (2021) Гойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій Вікторович
    Розроблено сир кисломолочний, збагачений кунжутом, порошками сливи, журавлини та коріандру. Sour milk cheese enriched with sesame, plum, cranberry and coriander powders was developed
  • Ескіз
    Документ
    Analysis of the biochemical composition of cranberry natural enrichments intended for use in health food technologies
    (2019) Stetsenko, Natalia; Goyko, Iryna
    In the work the prospects of using cranberry products in technologies of wellnessproducts are substantiated. The content of biologically active compounds in fresh berries and their effect on the human body are considered on the basis of the analysis of literature sources. Methods of obtaining puree and powder of cranberry berries are proposed, their physical-chemicalproperties and biochemical composition are investigated. The content of functional ingredients infresh berries and obtained natural enrichments is compared. A method of using cranberry powder for the production of health yogurt is suggested.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив низькотемпературного зберігання на структуру молочно-білкових концентратів зі сколотин
    (2018) Дейниченко, Людмила Григорівна
    У статті досліджено вплив низьких температур на структуру молочно-білкових концентратів зі сколотин. The article analyzes the influence of low temperatures on the structure of milk-protein concentrates of buttermilk.
  • Ескіз
    Документ
    Антиоксидантна активність молочно-білкових концентратів з ягідними пюре
    (2017) Дейниченко, Людмила Григорівна
    В роботі досліджено інтегральну антиоксидантну активність молочно-білкових концентратів з пюре журавлини та калини. In this work the integral antioxidant activity of milk-protein concentrates with cranberry and viburnum puree is investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Содержание полифенолов в ягодных пюре и молочно-белковых концентратах
    (2017) Гницевич, Виктория Альбертовна; Дейниченко, Людмила Григорьевна
    В данной работе представлены результаты исследований содержания полифенолов в пюре клюквы и калины, а также в молочно-белковых концентратах, полученных с использованием этих пюре в качестве коагулянтов. In this paper, one can see the results of studies on the content of polyphenols in cranberry and viburnum puree, as well as in milk-protein concentrates obtained with the use of these purees as coagulants.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів перероблення ягід журавлини для виробництва натуральних збагачувачів кисломолочних напоїв
    (2016) Кожухівська, Ірина Миколаївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Харчування є основною біологічною потребою людини. Харчування суттєво впливає на стан здоров'я, працездатність та тривалість життя людини. До функціональних продуктів відносяться продукти, які виявляють позитивну дію на здоров'я людини при їх регулярному вживанні в ефективних дозах. Food is a basic biological needs. Eating a significant impact on the health, performance and life expectancy. Functional foods are products that exhibit a positive effect on human health during their regular use in effective doses.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження біохімічного складу натуральних збагачувачів на основі ягід журавлини
    (2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Кожухівська, Ірина Миколаївна
    Збалансоване і оздоровче харчування передбачає збільшення в раціоні людини частки продуктів, що містять функціональні інгредієнти: незамінні амінокислоти, вітаміни, мінеральні речовини, харчові волокна тощо. A balanced fitness and nutrition would increase the share in the human diet products containing functional ingredients: essential amino acids, vitamins, minerals, dietary fiber and more.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології масляної пасти на основі фруктозного сиропу з журавлини
    (2014) Устименко, Ігор Миколайович; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Використання сиропу з журавлини в рецептурі масляної пасти дає можливість підвищити вміст вітамінів, біологічно-активних речовин та розширити асортимент продукції профілактичного призначення. Use cranberry syrup in the recipe oily paste it possible to increase the amount of vitamins, bioactive substances and expand the range of products prophylactic.
  • Ескіз
    Документ
    Приготування безалкогольного напою з журавлиною
    (2014) Гусєва, Оксана Андріївна; Гординська, А. І.; Кошова, Валентина Миколаївна
    Безалкогольний напій виготовлений із соку і морсу журавлини, економить витрати лимонної кислоти і підвищує стійкість напоїв без використання консервантів. Soft drink made ​​from the juice and fruit drinks cranberry saves the cost of citric acid and increases resistance drinks without preservatives.