Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Порівняльна характеристика різних сортів рису
    (2016) Коберніцька, Аліна Олександрівна; Усач, Андрій Тарасович; Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович
    Для дослідження було підібрано вісім зразків вітчизняних сортів рису. Результати аналізу показали, що всі досліджувані сорти рису мають порівняно високий вміст крохмалю; Тo investigate was chosen eight samples of domestic rice varieties. The analysis showed that all studied varieties of rice have a relatively high content of starch.
  • Ескіз
    Документ
    Новий круп’яний продукт підвищеної біологічної цінності
    (2014) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Шевченко, А. В.
    В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу крупів та його оптимізація. Досліджено подрібнення крупів в дробарці та їх вплив на гранулювання. At the heart of abstract is using the cereals chemical composition and its optimization. It was researched the crushing of cereals in the crusher and its influence at granulate.
  • Ескіз
    Документ
    Створення сумішей крупів та визначення показників їх якості
    (2014) Зосим, Аліна; Шаповаленко, Олег Іванович
    З введенням круп у суміш (пшоно, кукурудзяна крупа та рис) змінюються показники якості самої суміші; збільшується об'ємна маса, середній розмір частинок, кут обрушення, дійсна густина; зменшується вологість та кут ковзання по металу. With the introduction of cereal blend (wheat, barley, corn and rice) change of the quality parameters of the mixture; increased bulk density, average particle size, angle of collapse, the real density; reduced moisture and grazing angle on metal.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення фізико-хімічних показників крупів
    (2014) Тертишна, Юлія П.; Бабаєв, Олександр; Корнелюк, Дмитро; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович
    В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу і фізичних властивостей крупів. Заслуговують на увагу суміші круп’яних продуктів з кремнієм. At the heart of abstract is using the cereals chemical composition and physical characteristics. Special attention deserve mixtures of cereals with silicon.