Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Енергія сонця: сучасний досвід і найкращі практики застосування сонячної енергії у хлібопекарському виробництві в контексті загальної енергоефективності хлібопекарської галузі(2024) Грін, Сергій Вікторович; Махинько, Валерій МиколайовичХлібопекарська галузь споживає багато енергетичних ресурсів, що позначається на вартості кінцевої продукції. Сонячна енергія є перспективним напрямом зниження собівартості продукції і підвищення стабільності функціонування хлібопекарського бізнесу. Розглянуто особливості використання сонячної генерації для підприємств різної продуктивностіДокумент Modern innovative solutions in restaurant establishments(2023) Niemirich, Oleksandra; Koretska, Iryna; Stukalska (Ivanova), Nataliia; Vlasyuk, RomanThe restaurant industry is one of the most dynamic industries, where innovation plays an important role in ensuring competitiveness and meeting the needs of the modern consumer. Modern innovative solutions in this area are proposed, which include various aspects, from technological to conceptual changes in the restaurant businessДокумент Особливості технічних рішень при встановленні нестандартного технологічного обладнання у приміщеннях консервних виробництв(2020) Лукіянік, Олександра Валентинівна; Сірик, Аліна ОлегівнаПроведено узагальнення вимог до встановлення та подальшого обслуговування нестандартного обладнання на підприємствах плодоовочевої консервної промисловості за умови необхідності оновлення, вдосконалення або реконструкції діючих технологічних процесів. The generalization of requirements to the installation and further maintenance of non-standard equipment at the enterprises of the fruit and vegetable canning industry is provided, provided that it is necessary to update, improve or reconstruct the existing technological processes.Документ Технічне оснащення сучасних конференц-залів(2014) Савченко, Вікторія ВолодимирівнаПроведені дослідження технічного оснащення сучасних конференц-залів, які надають конференц-послуги. Conducted studies of technical equipment of modern conference rooms, which provide conference services.Документ Пристрій для термічного оброблення ковбасних виробів(2016) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаМодернізація пристрою для термічного оброблення ковбасних виробів дозволяє запобігти втрат продукту, не допустити зморщення ковбасної оболонки, покращити якісні показники ковбасних виробів. Modernization device for thermal treatment of sausage products to prevent product loss and prevent shrinkage sausage casing, improve quality indicators of sausages.Документ Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів(2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаЗ метою технічного і технологічного переоснащення обладнання м’ясопереробної промисловості необхідно передбачити створення нових технічних засобів, які дозволять комплексно механізувати та автоматизувати технологічні процеси. Широке застосування повинні знайти автоматизовані комплекси і лінії, нові види обладнання, гнучкі виробничі системи з мікропроцесорним керуванням, робототехника. For the purpose of technical and technological re-equipment equipment meat industry should provide creation of new technologies that will mechanize and automate complex processes. Widespread use must find automated systems and lines, new types of equipment, flexible production system with microprocessor controlled robotics.Документ Захист обладнання від корозійно-механічного зношування в технологічних процесах харчових виробництв(2012) Штефан, Євгеній Васильович; Сухенко, Юрій Григорович; Сухенко, Владислав Юрійович; Чайка, ЄвгенійХарчова і переробна промисловість України нараховує декілька десятків тисяч великих і малих підприємств. Окремі діючі підприємства і окремі цехи не відповідають сучасним вимогам і потребують модернізації. Матеріали, що традиційно застосовуються для виготовлення обладнання, в робочих середовищах харчової промисловості і переробних виробництв виявляються недостатньо корозійно — стійкими.Документ Моделювання корозійно-механічного спрацювання металів і захисних покриттів в харчових середовищах - електролітах(2012) Дзюб, Олександр Григорович; Сухенко, Юрій Григорович; Сухенко, Владислав Юрійович; Мануілов, Валерій; Чайка, ЄвгенійРідкі технологічні середовища харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв у переважній більшості є електролітами, які проявляють корозійну і поверхнево-активну дію на обладнання. У разі наявності технологічних середовищ у зонах тертя деталей інтенсифікується їх корозійно-механічне спрацювання і обладнання швидко виходить з ладу. Жидкие технологические среды пищевых, микробиологических и фармацевтических производств в подавляющем большинстве являются электролитами, которые проявляют коррозионную и поверхностно-активное действие на оборудование. В случае наличия технологических сред в зонах трения деталей интенсифицируется их коррозионно-механическое срабатывание и оборудование быстро выходит из строя. Liquid media food, microbiological and pharmaceutical industries are overwhelmingly electrolytes that exhibit corrosion and surfactant effect on the equipment. In the case of technological environments in areas of friction parts intensifying their corrosion-mechanical actuation and equipment quickly fails.Документ Інноваційні рішення в пневматичних системах керування(2013) Якимчук, Микола ВолодимировичВ даний час пневматичні приводи широко і ефективно використовуються в обладнанні для групового пакування в основному тому, що при нескладній конструкції можна забезпечувати лінійне переміщення робочих органів. Вони, як правило виконують позиціювання робочих органів в двох крайніх точках, визначених упорами. Система керування такими приводами є циклічною і забезпечується дискретним сигналом. Currently pneumatic actuators are widely and effectively used in equipment for group packaging mainly because when a simple design can provide linear movement of workers. They usually perform positioning of working in two extreme points defined stops. The control system such drives are cyclic and provides a discrete signal.Документ Технічне оснащення сучасних конференц-залів готелів ділового призначення(2014) Кравчук, Наталья Николаевна; Савченко, Валентин ВалентиновичНайбільш раціональний підхід при плануванні бюджету на конференц- обладнання для залу - складання профілю заходів, які, найімовірніше, там будуть проводитися. На вибірку конференц-послуг впливають: цільова аудиторія, розмір залів і їх кількість, розташування готелю, обсяг номерного фонду, наявність ресторану. The most rational approach to budget planning for the conference equipment room - profiling measures that are likely to be there carried out. In the sample of conference services affect: the target audience size halls and their number, the location of the hotel, the volume number of rooms, availability restaurant.