Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 14
  • Ескіз
    Документ
    Наукові основи методики формування працеохоронних умінь і навичок засобами імітаційного моделювання
    (2022) Соколова, Олександра Андріївна; Євтушенко, Ольга Володимирівна
    У роботі проаналізовано модель підготовки фахівця з працеохоронної діяльності, яка є тим інструментом, що дозволяє вивчити розбіжність між знаннями і навичками, отриманими здобувачами у закладі вищої освіти, і вимогами, які ставлять перед ними під час виробничого процесу на підприємстві згідно чинного законодавства з охорони праці.
  • Ескіз
    Документ
    Методики прискореного тестування у виробництві напоїв
    (2023) Олійник, Світлана Іванівна; Дороніна, Марта Сергіївна
    Висвітлено методики тестування напоїв у реальному часі, прискорений метод випробування, випробування у термошафі, визначення прискореного проникнення кисню, прогнозованої стійкості лікеро-горілчаних напоїв
  • Ескіз
    Документ
    Практичні аспекти динамічного аналізу роботи маніпулятора
    (2019) Іващенко, Дмитро Русланович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Валіулін, Геннадій Раіфович; Вітюк, Олександр Андрійович
    Представлено розробку методики формалізованого підходу до кінематичного й динамічного аналізу маніпулятора в середовищі ПП Mathcad. The development of a method of a formalized approach to the kinematic and dynamic analysis of a manipulator in the environment of the Mathcad PP is presented.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу формоутворення захисної упаковки типу «SingleBubble» із рулонних заготовок
    (2019) Мусін, Булат Рашитович; Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Токарчук, Сергій Володимирович
    Сучасна пакувальна галузь використовує широкий спектр видів упаковок за формою та матеріалами. Стрімко розвиваються технологіїй способи пакування харчових продуктів. Зокрема, 2007 року на ринок упаковки було введено новий вид - повітряну захисну упаковку. Аналіз пакувального обладнання довів можливість розвитку потенціалу використання такої упаковки для харчових продуктів. The modern packaging industry uses many types packages that differ in form and materials. The technologies and methods of food packaging are rapidly developing. In particular, in 2007, a new type of packaging was introduced into the packaging market called air-protective packaging. The analysis of packaging equipment proved the possibility of developing the potential of using such packaging for food product
  • Ескіз
    Документ
    Методи оцінювання туристично-рекреаційного потенціалу
    (2018) Мельник, Ірина Леонідівна; Антоненко, Ірина Ярославівна
    Висвітлені методи оцінювання туристично-рекреаційного потенціалу.
  • Ескіз
    Документ
    Особенности использования минералов в производстве ферментированных напитков
    (2015) Олейник, Светлана Ивановна; Прибыльский, Виталий Леонидович; Нгуен Фионг Донг
    Исследовано влияние подготовленной воды на динамику процесса брожения, а также органолептические и физико-химические показатели готовой продукции. Проведенными исследованиями подтверждена необходимость дополнительной последовательной обработки питьевой воды активированным углем и минералами для приготовления ферментированных напитков специального общеукрепляющего действия, при этом обеспечивается повышение дегустационной оценки и стабилизация ОВП. The effect of prepared water on the dynamics of the fermentation process, as well as the organoleptic and physicochemical parameters of the finished product was studied. The conducted researches confirmed the necessity of additional consecutive treatment of drinking water with activated carbon and minerals for the preparation of fermented beverages of a special fortifying action, at the same time the tasting evaluation and stabilization of оxidation-reduction potential.
  • Ескіз
    Документ
    Підготовка води для ферментованих напоїв
    (2015) Дулька, Ольга Степанівна; Нгуен Фіонг Донг; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна
    Досліджено вплив води питної та підготовленої різними способами на процес зброджування квасного сусла. Встановлено, що вода, оброблена сорбційними матеріалами суттєво впливала на тривалість бродіння. Для дослідних зразків, у порівнянні з контролем, тривалість бродіння скоротилась в середньому на 13 %. Найбільш інтенсивно процес бродіння відбувався при використанні води, обробленій в послідовності клиноптилоліт, активне вугілля, гірський кришталь при температурі 34 0С. The influence of drinking water and prepared by different methods on the process of fermentation of kvass wort is investigated. It was established that water treated with sorption materials significantly influenced the duration of fermentation. For experimental samples, compared to control, the fermentation time was reduced by an average of 13%. The most intensive process of fermentation occurred when using water, treated in a sequence klinoptilolit, active coal, rock crystal at a temperature of 34 0С.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан та перспективи розвитку хлібопекарської промисловості в Україні
    (2014) Шинкаренко, Яна; Литвинюк, Ольга Петрівна
    Харчова промисловість є пріоритетною галуззю народного господарства, її продукція користується великим попитом, а вкладення в галузь швидко окупаються. Необхідність дослідження стану і перспектив розвитку підприємств-виробників хлібобулочної продукції не викликає сумнівів, оскільки хліб це такий продукт, який є невід'ємною складовою раціону кожної людини, а його виробництво буде завжди актуальним. The food industry is a priority sector of the economy, its products are in great demand, and investment in the industry quickly recovered. The need to study the state and prospects of the companies-manufacturers of bakery products is beyond doubt, since bread is a product that is an integral part of the diet of every person, and its production will always be relevant.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи інтенсифікації процесу ферментативного гідролізу крохмалю
    (2004) Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Штангеєва, Надія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво рідких цукропродуктів із крохмалевмісної сировини
    (2004) Кузнєцова, Інга Володимирівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна