Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження режимів сушіння насіння ріпаку(2021) Пазюк, Даша Вадимівна; Шеманська, Євгенія Іванівна; Демидова, Анастасія ОлександрівнаЗапропонована низькотемпературна технологія сушіння насіння ріпаку, яка дає можливість знизити енергетичні витрати на процес та зменшити вплив температури на матеріал. Дослідження режимів низькотемпературного сушіння виконувалось на лабораторному конвективному стенді в Науково–дослідному інституті технічної теплофізики НАН України (м. Київ) та передбачало одночасне знімання даних температури теплоносія, часу процесу та маси матеріалу.Документ М’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення(2021) Галенко, Олег Олександрович; Баран, Дмитро ІгоровичМета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини - ріпака. The purpose of the research: development of a meat product that will have increased biological value by adding rapeseed to the recipe.Документ Мікронутрієнти спеціального призначення для м’ясних продуктів(2021) Галенко, Олег Олександрович; Баран, Дмитро ІгоровичМета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини - ріпака. The purpose of the research: the development of a meat product that will have increased biological value, with the help of adding vegetable raw materials - rapeseed to the recipe.Документ Удосконалення технології майонезів на основі нетрадиційних олій(2014) Тимощук, А. Ю.; Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир ОлександровичПроведеними дослідженнями удосконалено технологію майонезів на основі рафінованої дезодорованої ріпакової олії та її купажів з соняшниковою. Запропоновано рецептури середньо- та висококалорійних майонезів на основі ріпакової олії та купажів соняшникової та ріпакової олій. Conducted research improved technology mayonnaise based refined deodorized rapeseed oil and its blends with sunflower. A recipe medium- and high-calorie mayonnaise based on rapeseed oil and blends of sunflower and rapeseed oils.