Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення інформаційної системи для контролю якості товарів на складі ТОВ «SMS’K»(2024) Сніжко, Владислав СергійовичДокумент Удосконалення конверсійного способу одержання калій нітрату(2023) Гаман, Альвіна ОлександрівнаДокумент Управління безпечністю харчових продуктів в закладах ресторанного господарства при готельному підприємстві(2023) Коротков, Олексій МиколайовичДокумент Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «Поділля-м’ясо», з впровадженням асортименту пельменів(2023) Гнатюк, Максим ВалерійовичДокумент Впровадження виробництва тушкованих консервів у цеху потужністю 16,9 туб консервів за зміну у м. Калуш(2023) Дишкант, Андрій ВолодимировичДокумент Документ Удосконалення технології виробництва целюлози(2022) Павлюковець, Дмитрій ЮрійовичДокумент Організація виробництва морозива у вафельній продукції в цеху потужністю 6 т готової продукції за зміну(2022) Романюк, Надія ЮріївнаДокумент Організація виробництва незбираномолочних продуктів на підприємстві потужністю переробки 45 т молока за зміну(2022) Фролова, Наталія АльбертівнаДокумент Технологія отримання лактату магнію(2021) Скобленко, Мирослава Олександрівна